Beskrivelse

Funktionerne står i kø!

Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus er en automatisk kapselmaskine som deler design med basismodellen – den klassiske Dolce Gusto Genio S - men er fyldt med ekstra funktioner.

Designet er en harmonisk sammensætning af bløde linjer, samt forkromede detaljer. Maskinen fremstår derfor både tidløs og moderne, og passer perfekt i et hvert hjem. Selv med det flotte design er der ikke gået på kompromis med brugervenligheden og funktionaliteten – maskinen kan nemt betjenes af alle i hele familien. Vandtanken er designet så den er let at komme til, nem at fylde og kan indeholde 0,8 liter vand.

Betjening af maskinen foregår på frontpanelet. Herfra kan du indstille vandmængde, som er angivet på kapsel og emballage. Herefter klarer maskinen resten og brygger din kaffe med 15 bars tryk – akkurat som i en klassisk espressomaskine. Foretrækker du kakao eller te skal du naturligvis bare indsætte en kapsel med din favoritdrik – det er præcis lige så let!

Foretrækker du en ekstra stor kop kaffe? Så kan du aktivere XL funktionen på frontpanelet – så er der ekstra hjælp at hente, når natten har været lang. Foretrækker du en espresso kan du aktivere EspressoBoost funktionen – så får du en endnu mere intens og aromatisk espresso.

Ikke alle foretrækker sin kaffe lige varm. Derfor har Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus en flertrins temperaturkontrol. Så kan du selv vælge om du foretrækker den glohed, drikkeklar – eller ved stuetemperatur.

Vedligeholdelse af maskinen er nem. De aftagelige dele tåler vaskemaskine, og resten kan rengøres med en våd klud. Når det er tid til at afkalke maskinen, lyser maskinen rødt. Trods de mange funktioner og et tryk på hele 15 bar, er maskinen energiklasse A og slukker efter 1 minuts inaktivitet.

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Egenskab

Maskine

Dolce Gusto Genio S Plus (Sort)

Automatisk kapselmaskine

(15)

Anmeldelser (15)

God kaffemaskine, som fungere rigtig godt. Er glad for den automatisk stopper og slukker, så man ikke skal stå og holde øje med den.
Levering var dejlig hurtig og problemfrit.
Læs mere
Hurtigt betjening fineste varer Læs mere
Helt sikkert mit bedste køb meget længe!!
Så praktisk en maskine. Nem at bruge, mem at rengøre og lave de lækreste drikke på ingen tid.
Er så glad for den.
Læs mere
Købte den til mig og kæresten i julegave og vi er så glade for den. Den er simpel at bruge, både med købte kapsler og genanvendelige Læs mere
Rigtig god lille kaffemaskine. Enkel og ligetil at bruge. Kan varmt anbefale den. Læs mere
Fantastisk kaffemaskine. Kan varmt anbefales. Læs mere
Fin maskine, nemt at anvende og dejligt at der automatisk kan vælges vand mængde og varmegrad Læs mere
Rigtig fin lille maskine, som man lynhurtigt lærer at betjene :-) .
Der findes et sandt hav af muligheder; kapsler med både kaffe, te, kakao, etc, - jeg er fuldkommen solgt til netop dette system :-) Perfekt til den lille husholdning; singler eller par, men skal man lave mere end ca 4 krus kaffe, altefter str, så får man travlt - vandtanken rummer ikke vand til mere end 3-4 krus ad gangen . Dét sagt; så har jeg udelukkende kun godt at sige, både om selve maskinen, og om Kaffekapslen som firma; leveringen er mere end lynhurtigt, alt er perfekt, og man kan roligt handle her :-)
Læs mere
Fin maskine som lever op til forventningen Læs mere
Fantastisk service og rigtig gode produkter. Man skal ikke holde igen med at bestille her fra. De vil hjælpe en med selv det mindste. Ville give 6 stjerner, hvis jeg kunne Læs mere
Lille og smart ...og så virker den bare ... Læs mere
Jeg er mega glad for maskinen nem betjene. Læs mere
Det er et rigtig godt køb laver dejlige varme kaffer kakao og mere Læs mere
Rigtig god maskine. Smart at man kan vælge styrke og at den slukker selv.
Pænt design.
Læs mere
Min gamle Dolce Gusto var afgået ved døden så jeg ville have mig en ny. Jeg havde egentlig set mig lun på Genio Touch, men på en eller anden måde har jeg det bedst med fysiske knapper på den slags, så jeg valgte Genio S Plus i stedet. Jeg faldt for det kompakte design og det at man kan fylde vandtanken UDEN at den skal tages af, som på fleste andre modeller. Det var også problemet på min gamle og det var designet så det var temmelig besværligt,,, her går ALT let som en leg, maskinen er flot, let at betjene og fylder minimalt. Det eneste jeg kunne tænke mig anderledes var en større tank, men det er ikke et stort issue når den let fyldes op uden at skulle afmonteres.

Jeg gir maskinen 5 stjerner
Læs mere