Dette bundle indeholder

Beskrivelse

Kompakt designperle fuld af funktioner.

Dolce Gusto Genio S Plus er kulminationen på den populære Genio-serie, som har indtaget utallige køkkener verden over. Kendere af Genio-serien vil straks genkende linjerne i designet, som overordnet deles af alle maskiner i serien. Dolce Gusto Genio S Plus er dog mere kompakt end sine forgængere, har blødere linjer og et tidløst design som gør den ideel alle hjem. Designet er ikke blot en fryd for øjet, men er naturligvis brugervenligt og vandtankens indhold på 0,8 liter, er nok til at maskinen ikke skal fyldes i tide og utide.

Dolce Gusto Genio S Plus betjenes fra frontpanelet. Det brugervenlige Dolce Gusto system kræver ingen baristauddannelse – du skal blot indsætte din favoritdrik og indstille vandmængden, så klarer maskinen resten. Er du en kræsen kaffedrikker har Dolce Gusto Genio S Plus en række ekstrafunktioner, så du kan få din drik præcis som du foretrækker den. Foretrækker du en dyb og intens espresso kan du vha. EspressoBoost funktionen, få en mere intens og aromatisk espresso. Foretrækker du en endnu større kop, kan du klikke på XL-funktionen på toppen af doseringspanelet. Herfra er det også muligt at stille på temperaturen, så du kan vælge om du foretrækker din kaffe glohed, lun eller stuetemperatur.

Dolce Gusto Genio S Plus brygger kaffen ved hele 15 bars tryk, og kan derfor give dig og dine gæster ægte caféoplevelser. På trods af det høje tryk og de mange funktioner er Dolce Gusto Genio S Plus energiklasse af og slukker automatisk efter 1 minut uden brug. Så behøver du ikke vende om, når du er taget hjemmefra, for at tjekke om du huskede at slukke kaffemaskinen.

Specifikationer

Antal kapsler

1

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio S Plus

1 pakke kapsler + kaffekrus

Normalpris 760,00 kr. Fra 599,00 kr.