Dette bundle indeholder

Beskrivelse

Genio Touch er en revolutionerende nyfortolkning af den klassiske Dolce Gusto Genio, som står rundt omkring på køkkenborde i hele verden. Inspireret af ophavet vil du kunne genkende flere linjer i det tidløse design, som Genio Touch har til fælles med sin storebror.

Men Genio Touch er alligevel helt sin egen! Genio Touch er designet for at udnytte pladsen optimalt, og er derfor både lavere og smallere end sin forgænger. Til gengæld er den en smule dybere – for ikke at gå på kompromis med vandtankens størrelse, som er på 0.8l. Indbygget i maskinen findes du drypbakken, som kan justeres så du kan bruge din favoritkop eller krus.

Det innovative brugervenlige touchdisplay gør betjeningen af maskinen let som en leg, og kan bruges af alle i familien. Når din drik er færdig med at brygge, så stopper den helt selv – og efter 1 minuts inaktivitet slår slukker maskinen af sig selv. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om strømregningen, men samtidig stadig sagtens kan lave flere kopper eller kapsler i træk uden ventetid.

Med Genio Touch er det nu endnu nemmere at få sin kaffe, præcis som man vil have den. Med den nye Temperature Selection funktion, kan du selv vælge om du foretrækker din kaffe glohed, eller lave en køligere kop når de yngste i familien skal have kakao, uden at brænde sig. 

Har du brug for et ekstra kick fra din kaffe? Med Espresso Boost teknologien, kan du selv vælge præcis, hvor stærk din kaffe skal være – og har natten været søvnløs kan du med XL-funktionen brygge en ekstra stor kop, når du har brug for ekstra starthjælp om morgenen.

Specifikationer

Stk.

1

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Genio Touch

inkl. 6 pakker kapsler

Normalpris 1.073,00 kr. Fra 1.019,00 kr.