Beskrivelse

Den elegante Genio Touch er et kompakt redesign af sin storebror – den klassiske Dolce Gusto Genio, som findes i et utal af hjem. Genio Touch er dog ikke blot en kopi, for under de bløde metalliske former og det unikke design, gemmer sig den perfekte kapselmaskine.

Genio Touch er lavet for at udnytte pladsen optimalt, og er derfor lavere og smallere end sin forgænger -til gengæld er den en smule dybere. Drypbakken er højdejustérbar med plads til både din yndlingskop, en lille espressokop eller et stor kaffekrus, til de lange dage. Vandtanken indgår elegant i det kurvede design og indeholder 0.8l.

Som en del af det tidløse design finder du den klassiske indstilling af Dolce Gusto maskinen på den afrundede front – Men på denne maskine indstilles det hele på det elegante touchdisplay. Når din kop er brygget færdig, stopper maskinen helt af sig selv – og slukker efter 1 minut uden brug. Maskinen er energiklasse A+, og du behøver derfor ikke frygte for din strømregning – selvom din Genio Touch laver kaffe med hele 15 bar tryk.

For at give dig den helt perfekte oplevelse, kan Genio Touch indstilles til at lave din favoritdrik med den perfekte temperatur til dig med Dolce Gustos Temperature Selection funktion. Foretrækker du en ekstra stærk kop kaffe, kan du vha. Espresso Boost teknologien få en ekstra stærk kop kaffe når behovet opstår – og foretrækker du en ekstra stor kop kaffe kan du vælge XL-funktionen.

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Special Price

649,00 kr.

Dolce Gusto Genio Touch (antracit)

Automatisk kapselmaskine

(8)

Anmeldelser (8)

God maskine Læs mere
En rigtig god maskine, kan varmt anbefales. Læs mere
Den laver meget varm kaffe Læs mere
Dette er den dyreste version af Dolce Gusto Genio modellerne. Det du får er et touch display, XL-, Espresso Boost-, temperatur-, og højdefunktion.

XL-funktionen er ret meningsløs, da kaffen bare bliver tyndere. Samt "Espresso Boost", man kan ikke smage forskellen. Hvis du er typen der kan, så havde du ikke købt en kapsel maskine. Så de funktioner er ikke meget værd.

Touch funktionen tilføjer ikke meget i forhold til normale knapper, til gengæld er det nu meget nemt at komme til at trykke på en knap når man skal åbne den. Der mangler et håndtag til den, da det er en akavet oplevelse at åbne den. Det er alt for nemt at komme til at tage hånden ned hvor kaffen kommer ud, som er ret varmt. Det er bare dårligt design.

Vandtanken kunne godt være lidt større, den er 800ml, og de fleste kapsler er lavet til 220-240ml. Dvs at du kan kun lave 3 kopper hvis man følger deres vejledning. Men så stort et problem er det heller ikke bare at fylde mere vand i. Det er fint.

Maskinen mangler også en sluk knap, den går i dvale efter lidt tid, men det kunne være dejligt at kunne slukke den helt uden at hive den ud af stikkontakten, da det ellers er nemt at komme til at røre ved touch displayet ved uheld når man rykker på den eller skal fylde vand i tanken.

Af gode ting vil jeg sige at den er meget hurtig og det er dejligt at man kan vælge temperaturen, hvilket er godt til te som ikke skal være for varm, samt at man kan justere højden. Den er også nem at rengøre.

Hvis jeg kunne gå tilbage i tiden, havde jeg købt en af de billigere modeller. Den er simpelthen ikke de ekstra penge værd. En Mini Me lader til at kunne næsten det samme, når man fjerner alle de meningsløse ekstra funktioner. Men jeg er dog glad for den. Spild af penge at købe den helt dyre, men den kan det den skal kunne.
Læs mere
rigtig god maskine,alt er nemt og laver dejlig varm kaffe, Læs mere
Egentlig en rigtig god maskine, omend vandtanken er lidt lille. MEN de første 2 maskiner, jeg modtog virkede ikke (maskinerne tog ikke vand ind). Og selv man ringer ind umiddelbart efter modtagelsen og fortæller om problemet, så tager det en lille uge hver gang. Fordi den billeddokumentation, man skal indsende, bliver ikke læst før efter nogle dage.... Læs mere
Opfølgning af min anmeldelse 26. august 2021:

I min ovennævnte anmeldelse skrev jeg at min maskine larmede utroligt meget, men nu er der rigtigt godt nyt!
Et par timer efter jeg havde skrevet anmeldelsen, modtog jeg en mail fra Kaffekapslen, som tilbød mig hjælp til at lave en reklamation på maskinen, hvilket jeg naturligvis takkede "ja tak" til.
Jeg tog så som ønsket et foto af mærkaterne i bunden af maskinen, og sende nævnte foto samt et foto af faktura på maskinen via mail, til Kaffekapslen.
Allerede 10 minutter efter jeg havde sendt nævnte fotos, modtog jeg en mail med besked om, at min reklamation var accepteret, og at jeg så kunne vælge mellem at få mine penge retur, eller få tilsendt en ny maskine.
Jeg ville da mægtigt gerne have en ny maskine, som ikke larmede så meget at hele bygningen vibrerede.
Allerede i dag den 27. august har GLS leveret en ny maskine til mig, som jeg allerede har taget i brug og nyder nu en skøn kop kaffe, lavet på en maskine som under brygningen kun brummer svagt, i stedet for at lyde som en stor kompressor er ved at lette fra køkkenbordet.

Nu er jeg yderst tilfreds med min Dolce Gusto Genio Touch, som er hurtig til at brygge en skøn varm kop kaffe, og meget nem og brugervenlig.

En stor tak til Kaffekapslen for en utrolig positiv oplevelse ved behandling af min reklamation.
Jeg kan kun med glæde give mine bedste anbefalinger.
Læs mere
Maskinen virker rigtigt godt, og er hurtig til at opvarme vandet, Læs mere