Beskrivelse

Hvis du er fan af Kaffekapslens Grande-kapsler, så vil du blive glad for at høre, at vi nu tilbyder dem i pakker med 30 kapsler!

Kapslerne er perfekte til din morgenkop, en eftermiddagspause eller enhver anden gang, du vil nyde et stort krus lækker kaffe. 

Vores Grande er lavet af Arabica-bønner, der er medium ristede, hvilket giver dig frugtige undertoner og en rund krop, der er behagelig ved hver eneste tår. Det er en mild kaffe, der ikke ofrer kaffesmagen. Kaffen kan serveres alene eller med mælk og sukker og vil helt sikkert behage alle.

Den er nem at brygge med din Dolce Gusto-maskine, og du kan få en pakke med 30 kompatible kapsler, så du kan nyde din yndlings Kaffekapslen-kaffe i længere tid, inden du bestiller igen.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

30

Antal kopper

30

Mærke

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Kopstørrelse

Stor kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

31.12.2024

Grande - Hverdagskaffe

30 kapsler til Dolce Gusto

(14)

Anmeldelser (14)

Dejlig kaffe men har svært ved at bedømme hvor meget vand jeg fylder på. Enten bliver den for stærk eller for mild. Det må jeg lære. Læs mere
god kaffe Læs mere
Great coffee for a great price, nice and aromatic, as well as great volume Læs mere
en fin kapsel til en hurtig kop inden man skal ud af døren. lidt fattig på smag og minder bestemt ikke on nescafes grande 5. Læs mere
det er hvad jeg kalder en nød løsning hvis man er løbet tør for filter kaffe. Læs mere
Har igen købt deres egen Grande Alm kaffe. Den er virkelig god. Læs mere
Hmmm hmmm den passer ikke helt til vores smag. I forhold til originalen er den ret flad i smagen. Ved ikke om vi kommer til at købe den igen. Læs mere
Lever op til en mild hverdagskaffe. Læs mere
God behagelig kaffe til hverdagsbrug Læs mere
God kaffe og rart, at det er en stor kop. Læs mere
Fint produkt og altid hurtig service Læs mere
Denne kaffe er virkelig dårlig og kan bestemt ikke anbefales. Jeg drak et par kopper og smed resten ud. Bestemt ikke en kaffe jeg ville byde gæster. Læs mere
Jeg har desværre slet ikke nået at smage den, da min maskinen slet ikke er gode venner med jeres egen kapsler.
Det er som om den ikke kan presse vandet igennem og trykket bliver så stort at maskinen begynder at lugte. Har prøvet med 3 kapsler og det sker hver gang :/ desværre.
Læs mere
Billig er ikke altid = dårligere.

- Kaffekapslens egen Grande er i min optik bedre end Nescafé Grande (Originalen) og langt bedre end andres tilsvarende Grande-produkter, blandt andet fordi Kaffekapslens Grande ikke er bitter, men dejlig fyldig og rund i dens milde smagsstyrke og da den ovenikøbet er meget billigere end andre er det derfor en 100% win/win situation.

Kan klart anbefale dig/jer at købe Kaffekapslens Grande!
Læs mere