• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Lindt Havsalt

100 g. chokolade

På lager
Nu: 25,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 100
Mærke Lindt
Smag sea salt, Mørk chokolade
Bedst før 28.02.2023

Produktbeskrivelse af Lindt Havsalt

Med en historie der går helt tilbage til 1845 er schweiziske Lindt en ægte chokoladepioner. Lindt er er kendt for den gyldne chokoladekanin der dukker op ved påsketid, de smagfulde fyldte chokoladekugler, og ikke mindst den populære Lindt Excellence serie.

Lindts Excellence serie kommer med mange forskellige smage. Serien kendes ved dens store variation, og de nytænkende måder at kombinere traditionel chokolade med nye spændende ingredienser.

I denne varient får du en dyb mørk chokolade, som er blevet tilføjet et strejf af havsalt. Smagen er derfor mest i stil med en traditionel mørk chokolade, men tilføjelsen af salt, som man kun svagt aner giver smagen lige lidt ekstra kant og løft, så chokoladesmagen fremhæves og virkelig kommer til sin ret. Man aner derfor virker at her er tale om en chokolade, hvor der er blevet kælet for de mindste detaljer.

Her med andre ord en mørk chokolade der virkelig smelter på tungen. En chokolade som sagtens kan nydes i sig selv, men som virkelig kommer til sin ret, når den kombineres med en god kop kaffe eller et glas rødvin.

Vi leverer denne lækre kvalitetschokolade i en plade på 100 gram.

Lindt Havsalt
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20