Beskrivelse

Med en historie der går helt tilbage til 1845 er schweiziske Lindt en ægte chokoladepioner. Lindt er er kendt for den gyldne chokoladekanin der dukker op ved påsketid, de smagfulde fyldte chokoladekugler, og ikke mindst den populære Lindt Excellence serie.

Lindts Excellence serie kommer med mange forskellige smage. Serien kendes ved dens store variation, og de nytænkende måder at kombinere traditionel chokolade med nye spændende ingredienser.

I denne varient får du en dyb mørk chokolade, som er blevet tilføjet et strejf af havsalt. Smagen er derfor mest i stil med en traditionel mørk chokolade, men tilføjelsen af salt, som man kun svagt aner giver smagen lige lidt ekstra kant og løft, så chokoladesmagen fremhæves og virkelig kommer til sin ret. Man aner derfor virker at her er tale om en chokolade, hvor der er blevet kælet for de mindste detaljer.

Her med andre ord en mørk chokolade der virkelig smelter på tungen. En chokolade som sagtens kan nydes i sig selv, men som virkelig kommer til sin ret, når den kombineres med en god kop kaffe eller et glas rødvin.

Vi leverer denne lækre kvalitetschokolade i en plade på 100 gram.

Ingredienser

Sukker, kakaomasse, kakaosmør, vandfrit MÆLKEfedt, emulgator (SOJAlecithin), salt 0,3%. Kan indeholde HASSELNØDDER, MANDLER, andre NØDDER, MÆLK. Mørk chokolade indeholder mindst 47% kakaotørstof Allergens: MÆLK, SOJA, HASSELNØDDER, MANDLER, NØDDER

Specifikationer

Mængde (g.)

100

Mærke

Lindt

Smagsnoter

havsalt, Mørk chokolade

Bedst før

30.11.2024

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

529

Protein (g)

6,2

Fedt (g)

32

- heraf mættede fedtsyrer (g)

20

Kulhydrater (g)

50

- heraf sukkerarter (g)

48

Lindt Havsalt

100 g. chokolade

(1)

Anmeldelser (1)

Smagt for første gang og har netop bestilt igen idag. Læs mere