Beskrivelse

Denne kaffe er den perfekte kaffe til dem, der ønsker høj kvalitet og bæredygtighed på én gang. 

Zoégas' Hazienda-blanding er en økologisk kaffe, der er Rainforst Alliance- og KRAV-certificeret. Det er også en del af Coffee By Women-initiativet, der har til formål at have mindst 30 % kvindelige kaffebønder. Når du nyder denne kaffe, kan du være sikker på, at du bidrager til en miljøvenlig fremtid inden for kaffeproduktion.

Ud over at være bæredygtig, smager denne kaffe også dejligt. Den fremstilles af Arabica-bønner, der dyrkes i højtliggende områder i Afrika og Central- og Sydamerika. Bønnerne er ristet for at fremhæve noter af blommer, modne bær og nødder og give kaffen dens unikke karakter.

Den velafbalancerede og fyldige blanding er en perfekt måde at holde en pause på i løbet af dagen eller forkæle dine gæster med en enestående kop kaffe. 

Zoégas har leveret mørk ristet kaffe af høj kvalitet siden 1886. Deres mål er at give folk et mere smagfuldt liv gennem deres omhyggeligt fremstillede kaffeblandinger. 

Du kan nyde denne kaffe fra poser med 450 g bønner. Vi anbefaler, at du maler bønnerne lige før brug og opbevarer kaffen i en lufttæt beholder for at bevare smagen og friskheden.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

450

Mærke

Zoégas

Smagsnoter

Nødder

Egenskab

Økologisk, Fairtrade, Arabica

Styrke

Stærk (6/10)

Bedst før

31.12.2024

Zoegas Hazienda

450 g. Kaffebønner

(1)

Anmeldelser (1)

God og fyldig kaffe. Med en kraftig smag. Læs mere

Lignende kategorier