Beskrivelse

Når sommervarmen nærmer sig, kan du begynde at få mere lyst til kolde drikke for at køle dig ned. Hvad med en iskaffe lavet derhjemme på mindre end et minut med en enkelt kapsel? Det er, hvad Dolce Vita tilbyder takket være deres Cappuccino Frappé-drik som en del af deres limited-edition sommerdrikke.

I den ene kapsel får du en cremet og lækker iskaffe, der er lige så god som dem, du får på en café. Den er sødet til perfektion, og mælken er i perfekt balance med kaffesmagen. Aldrig før har det været nemmere at få en iskaffe, lige når du har lyst til en.

Sæt en kapsel i din Dolce Gusto-maskine, vælg mængden af vand (3-4 barer), og bryg koldt. Tilføj et par isterninger, og du er klar til at nippe til denne forfriskende kaffe.

Med hver pakke får du 16 kapsler, så du kan nyde den forfriskende sommerfavorit i et godt stykke tid.
Dette produkt indeholder kaffe og sukker.

Dette produkt har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Dolce Vita

Kapselsystem

Dolce Gusto

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

30.06.2026

Ice Cappuccino - Dolce Vita

16 kapsler til Dolce Gusto

(6)

Anmeldelser (6)

Lækker iskaffe Læs mere
Smager dejligt men den giver jo kun et lille halv kop… Hvis jeg skal lave et rigtigt glas iskaffe som jeg plejer skal jeg jo bruge 4 kapsler til ét glas. Det bliver lidt dyrt i længden! Læs mere
Kæmpe fan! God smag, og helt perfekt til varme sommerdage og lignende. Med isterninger og sugerør, er det mindst ligeså godt som at være på "kaffebar" :-) Læs mere
Mild og cremet, husk isterninger:) Læs mere
lækker cremet og forfriskende Læs mere
Ice cappuccinoen er til den milde side i smagen, hvilket jeg ret godt kan lide. Læs mere