Beskrivelse

Illy India er en nøje sammensat blanding af de bedste Arabica-kaffebønner fra det indiske subkontinent. Indien er mere kendt for te, og derfor nok ikke det første land man tænker på, når det kommer til kaffe. Men kaffe er blevet dyrket siden 1600 tallet i Indien - og i dag er Indien faktisk blandt de 10 største kaffeproducenter i verden.

Denne kaffe er blevet skabt på Arabica bønner som er bæredygtigt dyrket, og langsomt og nøjsomt mørkristet ved helt præcise temperaturer for at karamellisere og fremhæve alle kaffebønnens unikke smagsnuancer og aromaer.

Indien er krydderiernes moderland, hvilket afspejles i denne kaffe. Her er tale om en kaffe som har en fyldig og intenst krydret smag, hvor man kan spore noter af både peber og mørk chokolade.

Illy benytter sig af en patenteret 2-trins teknologi i kapslerne, hvor kaffesmagen først trækkes ud af de malede bønner ved et ekstremt højt tryk som skaber en ekstra rig og nuanceret smag, hvorefter kaffen presses gennem en specialdesignet tragt, hvor kaffens naturlige olier blandes med luft og skaber en fyldig crema.

Her er med andre ord en spændende og aromatisk kaffe, hvor de bedste traditioner fra indisk og italiensk kaffekultur er blevet forenet i én.

Illy blev grundlagt i Trieste, Italien i 1933, og er stadig ledet af efterkommerne af firmæts grundlægger, Francesco Illy. Det klassiske Illy logo er et velkendt syn i gadebilledet i Sydeuropa, og hver dag nydes millioner af kopper Illy kaffe på caféer, kontorer og i hjem over hele kloden.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

18

Antal kopper

18

Mærke

illy

Kapselsystem

illy

Egenskab

Arabica

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

31.05.2025

illy India

18 kapsler til illy iperEspresso

Anmeldelser (0)