Beskrivelse

Du har sikkert set Segafredo-logoet på cafeer og restauranter over hele verden. Det italienske mærke, hvis fulde navn er Segafredo Zanetti, har ristet kaffe i årtier. De overser hvert eneste trin i processen - lige fra plukning, til blanding og til emballering. Når du køber Segafredo-kaffe, ved du, at du får kaffe af høj kvalitet fra en producent med høje standarder. 

Intermezzo-blandingen er fra Segafredos Classic Line. Blandingen er særlig populær blandt dem der elsker traditionel italiensk kaffe. Det er den ideelle blanding til en traditionel italiensk espresso, præcis som du får den på caféerne i Italien. 

Lad dig tage med på en sanselig rejse til Italien. De medium-mørk ristede Arabica- og Robusta-bønner kommer fra Brasilien, Elfenbenskysten og Costa Rica. Deres blanding giver dig en kaffe med noter af vanilje, nødder, karamel, mandler og ristet brød. Du kan endda smage et strejf af appelsin. 

Med posen på 1000 g kaffebønner har du nok til at eksperimentere med forskellige drikkevarer og træne dig selv i at blive barista i dit eget hjem. Vi anbefaler at male bønnerne lige før brug for at få mest muligt ud af deres aroma og smag.

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Segafredo

Smagsnoter

Nødder, Karamel

Egenskab

Arabica/Robusta

Bedst før

28.04.2026

Segafredo Intermezzo

1000 g. Kaffebønner

(7)

Anmeldelser (7)

Jeg har købt for malet lavaza kaffe før i den sort dåse det koste noget den gang og her var beskrivelserne af smag s nuancer noget Beder beskrevet Ind her på denne side her der gerne må være på hver enkelt sort af kaffe
Mv
Kim p
Læs mere
Dejlig aroma. En Go kop kaffe. Læs mere
Hurtig med det hele. Et godt firma som jeg vil anbefale. Læs mere
God kaffe og hurtig levering Læs mere
En af vores favoritter. Læs mere
En rigtig dejlig kaffe Læs mere
Skøn duft og smag er helt i top Læs mere

Lignende kategorier