Beskrivelse

Den verdensberømte Starbucks-kæde har igennem årtier inspireret kaffelskere med store kaffeoplevelser. Om man er på farten eller ønsker caféoplevelsen, giver Starbucks mulighed for at få kaffe af høj kvalitet, fra alle verdenshjørner og af alle typer.

Starbucks Italian Roast Style er for dem der godt kan lide en espresso med et godt skud koffein. I forhold til andre Starbucks variationer har den derfor en noget rigere krop og fyldighed med en intens, let syr/sødlig smag, men som det også gør sig for alle andre Starbucks variationer, er der ingen spor af bitterhed.

Denne Starbucks til Nespresso indeholder 100% Arabica kaffe fra Latinamerika og det sydlige Asien. Kaffen er mørkristet med noter af mørk kakao og karamel.

Her er en kaffe som egner sig perfekt til Espresso – for selvom man ikke er i Italien, er det bestemt ikke forbudt at få sig en Italiensk kaffeoplevelse hjemme hos sig selv.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Starbucks

Kapselsystem

Nespresso

Smagsnoter

Kakao, Karamel

Egenskab

Aluminium

Kopstørrelse

Espresso, Lungo

Styrke

Meget stærk (10/10)

Bedst før

17.05.2025

Italian Style Roast Espresso

Starbucks® by Nespresso® 10 kapsler

(2)

Anmeldelser (2)

Rigtig fin Læs mere
Naast onze standaard Starbucks Columbia wilde ik een sterkere smaak en ben tot volle tevredenheid bij de Italian Style Roast uitgekomen die ik meestal als lungo drink en dat voor een prettige prijs. Læs mere