Kaffe og specialiteter

82 produkter
Sortering:
Mocha Café Au Chocolat Instant Coffee fra Nescafé.
(24)
31,00 kr.
Klassisk 3-i-1 instant kaffe fra Nescafé
(12)
30,00 kr.
Street Joe's Salted Caramel Iced Latte
(1)
16,00 kr.
Latte Instant kaffe fra Nescafé Gold
(7)
29,00 kr.
Street Joe's Classic Cafe au Lait instant coffee
Tilbudspris 12,00 kr. Normalpris 14,00 kr.
Cappuccino instant kaffe fra Nescafé
(2)
31,00 kr.
Street Joe's Classic Cappuccino for instant coffee
Tilbudspris 12,00 kr. Normalpris 14,00 kr.
Street Joe's Sweet Vanilla Iced Latte Instant coffee
(1)
Tilbudspris 12,00 kr. Normalpris 13,00 kr.
Dolce Vita Cappuccino Classico 3-in-1
Tilbudspris 19,00 kr. Normalpris 21,00 kr.
Street Joe's Classic Vanilla Latte instant coffee
Tilbudspris 12,00 kr. Normalpris 14,00 kr.
Starbucks Doubleshot Espresso Iskaffe
(5)
17,00 kr.
Nescafé Gold Crema instant kaffe
(1)
115,00 kr.
Nescafé Gold instant kaffe
(5)
115,00 kr.
Vanilla Latte Instant Coffee fra Nescafé
(22)
31,00 kr.
Azera Americano instant kaffe fra Nescafé
(2)
72,00 kr.
Iced Latte Salted Caramel instant kaffe fra Nescafé Gold
(3)
Tilbudspris 25,00 kr. Normalpris 31,00 kr.
Street Joe's Classic Cafe Latte for instant coffee
Tilbudspris 12,00 kr. Normalpris 14,00 kr.
Dolce Vita Mokaccino 3-in-1 instant coffee
Tilbudspris 19,00 kr. Normalpris 21,00 kr.
Dolce Vita Cappuccino Hazelnut 3-in-1 Instant coffee
Tilbudspris 19,00 kr. Normalpris 21,00 kr.

Lys eller mørk ristning

Hvad er forskellen, ud over tiden kaffebønnerne bliver ristet? Tiden af ristningen kan tilføje smag, men vigtigere endnu (alt efter hvorfor du drikker kaffe) tilføje eller fjerne koffein. Jo lysere en ristning, jo højere koffeinmængde. Så selvom ordet ’lys’ får dig til at tænke ’svag’, så må du ikke blive forvirret. Syreindholdet vil også være højere i en lysere ristning. 

En ulempe ved mørkristede kaffebønner er, at de mister deres friskhed hurtigere, da mere olie bliver frigivet.

Koldt brygget kaffe

Iskaffe er en forfriskende måde stadigvæk at få din daglige dosis koffein på, uden at føle du varmer dig selv op indefra. Koldt brygget kaffe er iskaffe lavet ved at hælde kold eller stuetemperatur vand over en større mængde malet kaffe, end du normalt ville bruge. Derefter lader du det trække i mindst 12 timer eller længere. Resultatet er en fyldig, blød kaffe uden nogen bitterhed eller syre, som du normalt vil forvente. Selvom du bruger dobbelt så meget malet kaffe, som du ville i en stempelkande, er det en lækker kaffe at drikke med is og enten mælk eller vand og en af vores kaffesirupper for sødme og ekstra smag. 

Måder at genbruge gamle kaffebønner

Hvis du af en eller anden grund har gamle kaffebønner, som du ikke vil male men heller ikke vil smide ud, så er her nogle forslag, du måske vil finde brugbare:

  • Fyld et lille glas eller lysestage med kaffebønner og placer et fyrfadslys på toppen for et skønt dekorativt syn og en lækker kaffeduft.
  • Put dine gamle kaffebønner i en lille tøjpose og brug den som en luftforfrisker eller en lugtfjerner.
  • De kan bruges i bunden af et terrarie, så vandet kan løbe fra og holde det antimikrobielt.

Kaffenyheder

Kaffeindustrien er altid summende og travl, så det er kun klart at der vil være både gode, dårlige og interessante nyheder i omløb:

  • Kafferust, en svampesygdom, bevægede sig til Centralamerika og påvirkede 70 % af kaffeafgrøderne. De påvirkede kaffepanter var den mest populære Arabica. En landbrugsmæssig nødsituation blev erklæret, og landmændene blev finansieret til at udrydde det med pesticider.
  • Forskere har fundet ud af, at koffein har en positiv effekt på biers langtidshukommelse, så de bedre kan huske de blomster, de støder på. Dette er blevet knyttet til mennesker og de neurologiske konsekvenser, det også har for os og vores hukommelse - selvfølgelig med vores forskelligheder in mente. 

Lys eller mørk ristning

Hvad er forskellen, ud over tiden kaffebønnerne bliver ristet? Tiden af ristningen kan tilføje smag, men vigtigere endnu (alt efter hvorfor du drikker kaffe) tilføje eller fjerne koffein. Jo lysere en ristning, jo højere koffeinmængde. Så selvom ordet ’lys’ får dig til at tænke ’svag’, så må du ikke blive forvirret. Syreindholdet vil også være højere i en lysere ristning.

En ulempe ved mørkristede kaffebønner er, at de mister deres friskhed hurtigere, da mere olie bliver frigivet.

Koldt brygget kaffe

Iskaffe er en forfriskende måde stadigvæk at få din daglige dosis koffein på, uden at føle du varmer dig selv op indefra. Koldt brygget kaffe er iskaffe lavet ved at hælde kold eller stuetemperatur vand over en større mængde malet kaffe, end du normalt ville bruge. Derefter lader du det trække i mindst 12 timer eller længere. Resultatet er en fyldig, blød kaffe uden nogen bitterhed eller syre, som du normalt vil forvente. Selvom du bruger dobbelt så meget malet kaffe, som du ville i en stempelkande, er det en lækker kaffe at drikke med is og enten mælk eller vand og en af vores kaffesirupper for sødme og ekstra smag.

Måder at genbruge gamle kaffebønner

Hvis du af en eller anden grund har gamle kaffebønner, som du ikke vil male men heller ikke vil smide ud, så er her nogle forslag, du måske vil finde brugbare:

  • Fyld et lille glas eller lysestage med kaffebønner og placer et fyrfadslys på toppen for et skønt dekorativt syn og en lækker kaffeduft.
  • Put dine gamle kaffebønner i en lille tøjpose og brug den som en luftforfrisker eller en lugtfjerner.
  • De kan bruges i bunden af et terrarie, så vandet kan løbe fra og holde det antimikrobielt.

Kaffenyheder

Kaffeindustrien er altid summende og travl, så det er kun klart at der vil være både gode, dårlige og interessante nyheder i omløb:

  • Kafferust, en svampesygdom, bevægede sig til Centralamerika og påvirkede 70 % af kaffeafgrøderne. De påvirkede kaffepanter var den mest populære Arabica. En landbrugsmæssig nødsituation blev erklæret, og landmændene blev finansieret til at udrydde det med pesticider.
  • Forskere har fundet ud af, at koffein har en positiv effekt på biers langtidshukommelse, så de bedre kan huske de blomster, de støder på. Dette er blevet knyttet til mennesker og de neurologiske konsekvenser, det også har for os og vores hukommelse - selvfølgelig med vores forskelligheder in mente.