Beskrivelse

Denne moderne elektriske kaffemølle er en smuk tilføjelse til køkkenet, med dens rene linjer og smarte konstruktion.

Takket være dens avanceret funktioner, har denne kaffemølle to slibeskiver som hjælper med af fremskaffe den bedste aroma til din kaffe. Og med dens 16 trin til at justere med, har du endnu mere kontrol over hvor fint eller groft det skal være. Så du altid kan nyde din kaffe ligesom du kan lide den.

Kaffemøllen fra Delonghi har også stor fokus på madspild og sikkerhed. Takket være dens kop størrelses vælger er det muligt kun at få den mængde kaffe du skal bruge. Udover det har den et automatisk system som selv slukker hvis beholderen fjernes, som tilføjer et ekstra trin af sikkerhed til hele oplevelsen.

Nyd at male dine bønner helt problemfrit med Burr Kaffemølle, din nye ven til den perfekte kop.

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

DeLonghi

DeLonghi kaffekværn

KG79

(5)

Anmeldelser (5)

Jeg har haft denne kværn i 9 år, og den gør det så fint. Den er selvfølgelig ikke professionel, men til daglig privat brug er den superfin. Jeg bruger den både til espresso og filter, og en håndfuld gange har jeg også kværnet grovere til stempelkaffe. Jeg har aldrig oplevet driftsstop, eller noget der har sat sig fast.
To ulemper, hvis jeg skal pege på noget; den larmer! Og så bliver selve beholder til det kværnede kaffe statisk, så det bliver lidt flysk når den tømmes.
Læs mere
Fungerer upåklageligt. Jeg bruger den til filterkaffe Læs mere
Den fungerer, som den skal. Intet slår duften af friskmalede bønner :) Læs mere
Har haft den et par måneder nu og den virker upåklageligt
Læs mere
Elendig, så enkelt kan det siges.
Den går hele tiden i stå for der sidder en kaffebønne forkert i kværnen, den maler det fint men du oplever nemt 15-20 stop når du vil lave en kande kaffe. (alle bønner ud, ryste maskinen, måske vride på håndtaget m.m.)
Læs mere