Beskrivelse

Hos Kaffekapslen drejer det sig ikke altid kun om kaffe, vi har for eksempel også skabt vores helt egen kakao.

En kop kakao er især populær blandt vores yngste, men har fans i alle aldersklasser - for hvem kan ikke til tider lide at hygge sig med en dejlig kop varm kakao på en kold aften?

At brygge sin egen kop kakao kan tit være både en tidskrævende og rodet omgang, hvor man foruden kakaopulver skal finde både mælk, sukker og gryder frem - men med en kapsel er det ligetil, og resultatet er altid helt i top.

Kaffekapslen Chocolate brygges nemt i din Dolce Gusto med kun én kapsel. Du putter blot kapslen i, og så skal maskinen nok sørge for resten - I løbet af ingen tid brygger den dig en dejlig kop kakao med en dyb chokoladesmag og cremet konsistens.

Kapslerne er blevet hermetisk lukkede, så kakaoens friskhed og aroma opretholdes perfekt. De passer som hånd i handske til din Dolce Gusto maskine, hvor maskinens høje tryk virkelig trækker smagen ud og skaber en flot cremet konsistens, som du kender det fra en Café.

Så hvis du, eller en anden én du holder af er til kakao, har vi gjort det nemt for dig. Her får du en klassisk kakao til en fornuftig pris, som brygges nemt og hurtigt med din Dolce Gusto.

Dette produkt har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Sukker, kakao 10/12 (17,7%)(EU). Basepulver (glukosesirup, raffineret kokosnøddeolie, MÆLKEPROTEINER, stabilisatorer: E340, E452; emulgator: E471; antikalkningsmiddel: E341), SKUMMETMÆLKSPULVER; VALLEPULVER, VALLEPROTEIN, salt, majsstivelse, aromaer, fortykningsmiddel; E412.

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Kaffekapslen

Kapselsystem

Dolce Gusto

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

14.08.2025

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

381

Protein (g)

9,2

Fedt (g)

7,2

- heraf mættede fedtsyrer (g)

5,9

Kulhydrater (g)

70

- heraf sukkerarter (g)

59

Kakao

16 kapsler til Dolce Gusto

(37)

Anmeldelser (37)

Kakaoen er super god! Især toppet med flødeskum :-) Dog er 3 ud af indtil videre 8 af vores kapsler sprunget hvor der har været kakao alle andre steder end i koppen, så vi køber ikke denne fremover :/ Læs mere
Den allerførste jeg prøvede, sprang så der var kakao over det hele. Smagen er meget sød, lidt kunstigt. Selve kop størrelse er meget lille. Læs mere
Jeg elsker den. Dejlig smag Læs mere
Smagen er god men har fået fire kapsler hvor låget er sprunget af og fået kakao ud over det hele fra samme pakke træls oplevelse Læs mere
En dejlig kakao Læs mere
Jeg synes, det er den bedste kakao.. den har en lækker og fyldig smag.. jeg lader vandet løbe igennem, indtil det begynder at se vand agtigt ud, og slukker derefter.. det gi'r en super go' smag.. meget meget tilfreds.. Læs mere
Dejlig cacao, lige tilpas i smagen. Læs mere
For prisen er det en af de bedre kakao jeg har prøvet. God og sød Læs mere
Virkelig lækker fyldig kakao.. Læs mere
Rigtig god kvalitet til en rimelig pris.😃 Læs mere
Smager ikke af noget Læs mere
En dejlig kop kakao fyldig smag. Læs mere
Kakaoen smager fint Læs mere
Den er rigtig god.. min favorit Læs mere
God Læs mere