• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Lindt Karamel

100 g. chokolade

På lager
Nu: 25,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 100
Mærke Lindt
Smag Mørk chokolade, Karamel
Bedst før 31.12.2022

Produktbeskrivelse af Lindt Karamel

Schweiziske Lindt har siden 1845 forsynet kræsne feinschmeckere med kvalitetschokolade. Lindt er kendt for den gyldne chokoladekanin der dukker op ved påsketid, de lækre chokoladekugler, og naturligvis ikke mindst for Excellence serien med dens brede udvalg af forskellige smage.

I denne variant får du en spændende kombination af en dyb mørk chokolade, som er blevet tilføjet karamel og havsalt. Lindt har virkelig kælet for detaljerne her, for den rige og kraftige chokoladesmag forfriskes betydeligt med tilføjelsen af den pikante salte karamel, som giver et harmonisk samspil mellem dybe og søde smage.

Her er en chokolade, som skal nydes langsomt med et lille stykke af gangen, så smagen virkelig absorberes. Nyd den sammen med en god kop kaffe, eller et glas rødvin.

For Lindt er en sand mester når det kommer til at kombinere smage, og har her igen vist at chokolade kan komme i mange klæder. For en chokolade smager altid godt i sig selv, men når den kombineres med nye og spændende ingredienser som her, tilføjes en ekstra dimension som giver helt nye smagsoplevelser.

Vi leverer denne lækre kvalitetschokolade i en plade på 100 gram.

Lindt Karamel
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20