Beskrivelse

Lavazza Espresso Koffeinfri Kapsler til Nespresso® er en blanding af fyldige brasilianske Arabica og søde sydøstasiatiske Robusta-bønner. De kombineres for at lave en fløjlsblød italiensk kaffe med aromatiske noter af korn og tørret frugt.

Vil du nyde en kvalitetskaffe uden virkningerne af koffein? Lavazza Espresso Koffeinfri Kapsler er lige, hvad du har brug for. Og udover det er, bevarer den naturlige koffeinfjernelsesproces bønnernes søde, rige smag og aroma. Trænger du til en kop kaffe om aftenen og ikke vil ødelægge en god nats søvn, er disse kapsler hurtige og nemme at bruge. Indsæt blot en i din Nespresso-maskine, tryk på knappen, og du vil nyde en koffeinfri lækker drik på ingen tid overhovedet.

Lavazza blev grundlagt i Torino i 1895 og har stået for italiensk kvalitet i over hundrede år. En pakke indeholder ti aluminiumskapsler til ti portioner.

Aluminiumskapslerne bevarer kaffens kvalitet og er uendeligt genanvendelige. Lavazza Espresso Koffeinfri kapsler til Nespresso® er kompatible med Nespresso®-maskiner.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Ristet og formalet koffeinfri kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Lavazza

Kapselsystem

Nespresso

Smagsnoter

Tørret frugt

Egenskab

Koffeinfri, Aluminium

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Stærk (7/10)

Bedst før

30.03.2025

Lavazza Koffeinfri

10 kapsler til Nespresso®

Anmeldelser (0)

Lignende kategorier