Beskrivelse

L'OR BARISTA-maskinen er også kompatibel med Nespresso®-kapsler samt en række andre kapsler, herunder Lavazza®. Det betyder, at du kan brygge en dobbelt kaffedrik eller to enkelte kaffedrikke på samme tid, med kun en kapsel!

En maskine, der tilbyder enkelt- og dobbeltshotkapsler, er ekstremt unik, og de nye L'OR BARISTA dobbeltshotkapsler er udviklet udelukkende til brug i L'OR BARISTA-maskinen.

L'OR BARISTA-kaffemaskinen gør det utroligt let for dig at blive barista og producere den højeste kvalitet af cafélignende kaffe derhjemme. Maskinen passer til L'OR espresso enkeltshotskapsler og L'OR BARISTA dobbeltshotkapsler og leverer fremragende kaffedrikke. Du kan vælge mellem en bred vifte af blandinger, brygge filterkaffe eller forskellige espressoer eller lave mælkeholdige drikkevarer som en latte eller en skummende cappuccino. Det er nu, du kan få lov til at vise dine barista færdigheder frem!

L'OR BARISTA-kaffesystemet leverer det høje tryk (op til 19 bar tryk), der er nødvendigt for en ægte espresso. Med L'OR BARISTA-maskinen kan du lave de samme drikkevarer, som du ville nyde på din yndlingscafé eller restaurant.

L'OR BARISTA-maskinen er utrolig nem at bruge og varmes op inden for 25 sekunder, så du behøver ikke vente længe på dine velsmagende kaffekreationer. Maskinen laver også drikkevarer i forskellige størrelser. Du kan justere drypbakken efter højden på din drink. Du kan lade den stå på standardindstillingen for små kopper, der indeholder espressoer og ristrettoer. Ved større drikkevarer kan du fjerne drypbakkens låg, løfte den bredere drypbakke af og lægge låget på igen ved en lavere indstilling.

Med L'OR BARISTA-maskinen kan du tilpasse din kaffe til din egen foretrukne volumen. Hvis du kan lide din kaffe lidt mindre eller større, skal du trykke på den valgte drikke-knap og holde den nede, indtil den blinker. Slip knappen, og kaffen begynder at brygge. Tryk igen for at afslutte brygningen. Og det bedste? L'OR BARISTA vil nu huske dette som din foretrukne volumen til den specifikke drink.

L'OR BARISTA-maskinen vandt i 2021 Red Dot Design prisen og er designet af den prisvindende produktdesigner Khodi Feiz. Han er kendt for "renhed, elegance og effektivitet" i sit arbejde, og disse kvaliteter afspejles tydeligt i designet af L'OR BARISTA-maskinen.

Maskinens dimensioner er 18 cm x 40 cm x 28 cm, og den har også en afkalkningsindikator, der gør den let at vedligeholde, og nogle komponenter tåler opvaskemaskine.

Denne maskine har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®.

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

L'OR

Kapselsystem

L'OR BARISTA, Nespresso

L'OR Barista Piano black

Kapselmaskine til Nespresso®

(16)

Anmeldelser (16)

Vi har lige modtaget vores maskine, og den er vidunderlig!!! Anbefaler enhver kaffe elsker en L’OR kaffemaskine😍😍 Læs mere
Vi har modtaget en fin kaffemaskine, nogle kaffe brikker små og XL det er nogle gode kaffe smag, vi er så mest til de små, da XL brikken giver en for stor kop kaffe, men det er nok efter hvad man er til, for kaffen har en god smag. Så tak for en fin maskine og nogle gode smags prøver, til sidst og HELT sikker en maskine til en SUPER god pris 500,- kr det er prisen som vinder her <3 Læs mere
Fin maskine, hurtig levering Læs mere
Fin maskine, hurtig levering Læs mere
Maskinen fungerer fint, men kaffen bliver langt fra varm nok. Derfor svær at finde sin kaffe favorit ved test af varianterne. Rob Læs mere
Dejlig kaffemaskine. Nem at bruge, hurtig og nem at gøre ren. Læs mere
Kapselmaskinen fungerer fint. Er nem at betjene og den er hurtig. Læs mere
Rigtig god maskine,kaffen smager fremragende,flot design. Læs mere
Super skøn kaffemaskine, som kan lave flere forskellige former for kaffe Læs mere
Rigtig fin maskine der kan håndtere flere typer kaffekapsler og lave to kopper på én gang! Læs mere
Virkelig en god maskine i et flot design. Har haft den i 6 mdr nu og er meget glad for den 😊 Læs mere
Et fint produkt, til en meget rimelig pris. Hurtigt levering, nem opsætning - og med en prøvepakke af diverse kapsler. Meget tilfreds, det må jeg så nok indrømme Læs mere
Herlig maskine. Let at bruge og laver en god kaffe. Læs mere
Fortryder jeg købte den og kan ikke komme igennem til deres kundeservice (har forsøgt at få kontakt i tre dage nu). Maskinen er for dyr og laver meget små kopper kaffe. Man kunne på et tidspunkt få xxl kaffekapsler til den - så man får en “stor” kop kaffe dvs. et halvt krus, men de kapsler fås ikke længere. Spild af penge Læs mere
Fantastisk maskine, bliver brugt flittigt, den kan varmt anbefales... Læs mere

Lignende kategorier