• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Lavazza Qualità Oro Mountain Grown

1000 g. kaffebønner

På lager
Nu: 129,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1000
Mærke Lavazza
Smag Aromatisk arabica, Mild syrlighed, Sødme, Mellemristede bønner
Egenskab 1000 gram, Arabica
Styrke Stærk (7/10)
Bedst før 30.01.2024

Produktbeskrivelse af Lavazza Qualità Oro Mountain Grown

Lavazzas klassiske Qualita Oro blend er elsket af kaffelskere over hele verden i årtier.

Her har Lavazza med deres Mountain Grown skabt en særlig variant af dette blend, som udelukkende består af bønner dyrket på høje bjergskråninger.

Kaffebønner som dyrkes ved højere arealer kendes ved at være særligt sødmedfulde og aromatiske og med en lavere syrlighed, end bønner som vokser i lavere højde, takket været bønnernes langsommere modning.

Lavazza Qualita Mountain Grown blendet er skabt med 100% mørkristede Arabica-kaffebønner, som alle er dyrket i over 2.000 meters højde i Ethiopien og Syd- og Mellemamerika.

Her får du en kaffe i den vanlige Lavazza kvalitet, som kommer med smagsnoter af frugt og blomst, suppleret af en rig og fyldig krop.

Disse bønner er velegnede til både stempelkander, espressomaskiner eller som filterkaffe. For den optimale oplevelse anbefaler vi, at du først maler kaffen kort forinden du skal bruge den.

Så hvis du er på udkig efter en velafbalanceret aromatisk kaffe går du derfor bestemt ikke galt i byen med dette Lavazza blend.

Lavazza er kendt som hele Italiens favorit kaffe og kan spore sine aner helt tilbage til 1895. Lavazza pionerede teknikken med at opblande kaffe fra forskellige regioner, og er i dag kendt som et af verdens førende kaffefirmaer fra dets base i Torino.

Lavazza Qualità Oro Mountain Grown
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20