Beskrivelse

Lavazzas klassiske Qualita Oro blend er elsket af kaffelskere over hele verden i årtier.

Her har Lavazza med deres Mountain Grown skabt en særlig variant af dette blend, som udelukkende består af bønner dyrket på høje bjergskråninger.

Kaffebønner som dyrkes ved højere arealer kendes ved at være særligt sødmedfulde og aromatiske og med en lavere syrlighed, end bønner som vokser i lavere højde, takket været bønnernes langsommere modning.

Lavazza Qualita Mountain Grown blendet er skabt med 100% mørkristede Arabica-kaffebønner, som alle er dyrket i over 2.000 meters højde i Ethiopien og Syd- og Mellemamerika.

Her får du en kaffe i den vanlige Lavazza kvalitet, som kommer med smagsnoter af frugt og blomst, suppleret af en rig og fyldig krop.

Disse bønner er velegnede til både stempelkander, espressomaskiner eller som filterkaffe. For den optimale oplevelse anbefaler vi, at du først maler kaffen kort forinden du skal bruge den.

Så hvis du er på udkig efter en velafbalanceret aromatisk kaffe går du derfor bestemt ikke galt i byen med dette Lavazza blend.

Lavazza er kendt som hele Italiens favorit kaffe og kan spore sine aner helt tilbage til 1895. Lavazza pionerede teknikken med at opblande kaffe fra forskellige regioner, og er i dag kendt som et af verdens førende kaffefirmaer fra dets base i Torino.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Lavazza

Egenskab

Arabica

Styrke

Stærk (7/10)

Bedst før

30.12.2025

Lavazza Qualità Oro Mountain Grown

1000 g. kaffebønner

(12)

Anmeldelser (12)

Den har jeg ikke taget hul på endnu. Jeg købte den sidste år, da jeg lige havde fået min kaffemaskine og jeg må indrømme, at jeg ikke kan huske andet end at den var dyr og med en god smag. Derfor skulle den selvfølgeligt købes igen. Der er noget særlig over bønner, som gror i højderne Læs mere
Lækker smag Læs mere
Lang gezocht naar de ideale bonen. Eindelijk gevonden van een goede kwaliteit in een fijne webshop. Veel keuze en goede prijzen. Læs mere
Lekker maar de normale Oro vindt ik lekkerder. Læs mere
god Læs mere
Hurtig levering af min yndlings kaffe Lavazza Qualità Oro Mountain Grown
kaffebønner
Læs mere
Really good coffee Læs mere
Den aller bedste kaffe. Rund, fyldig og smagsfuld kaffe og så er Kaffekapslen bare så nemme at handle med. Priserne er også gode og er sjældent over tilbud i supermarkeder.

Dbh Anne
Læs mere
Super service og en fantastisk god bønne Læs mere
Fantastisk kaffe, kan kun anbefale den.
Læs mere
Jeg maler selv bønnerne og bruger dem i min stempelkande. Den er rund og kraftig i smagen uden at blive bitter - helt perfekt kaffe for mig :)) Læs mere
Skøn kaffe til prisen. Bruger den i min espressomaskine Læs mere