Beskrivelse

L’OR Long Colombia er en klassisker i L’ORs sortimentet. L’OR har skabt en aromatisk mørkristet Lungo på Arabica bønner som kommer med noter af nødder og blåbær. Smagen er kraftig og intens, så du virkelig kan smage kaffen, men samtidig har den også en meget blød krop, hvor der ikke er nogen bitterhed at spore.

Columbias geografi, tæt på ækvator, med høje bjerge og en jord næret med rige næringstoffer og mineraler fra regionens vulkaner har skabt de ideele betingelser for kaffedyrkning. L’OR har her pakket magien ned i en kapsel som brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen genkender din kapsel gennem den smarte barcode teknologi, så den ved lige præcis hvilken temperatur, tid og vandmængde der skal bruges for at brygge en perfekt kop kaffe i forhold til kapslens specifikationer.

L’OR er kendt for kompromisløs kvalitet og smagsnuancer ud over det sædvanlige, så når du vælger et L’OR produkt er håndværket i særklasse og smagen sublim.

Her er med andre ord, en klassisk Lungo som efter vores mening falde i de fleste kaffeelskeres smag.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

L'OR

Kapselsystem

Tassimo

Smag

Nødder, Aromatisk arabica, Bær

Kopstørrelse

Lungo

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

12.10.2024

L'OR Lungo Colombia

16 kapsler til Tassimo

(3)

Anmeldelser (3)

En rigtig velsmagende kop kaffe, men i volume kun marginalt større end en espresso, så hvis du drikker af krus, ser det ikke ud af meget Læs mere
En meget stærk kaffe, som flere nok vil drikke med en sjat mælk i. Absolut en aromatisk oplevelse, hvis du er til en skarp kop kaffe. Læs mere
Kaffen Colombia longu købte jeg til min kæreste. Han holdt meget af denne kaffe Læs mere

Lignende kategorier