Beskrivelse

Forkæl dig selv med den raffinerede smag af Lungo Crema fra Black Coffee Roasters, et must-have for enhver kaffeentusiast. Med sine rige noter af ristede hasselnødder og en luksuriøs crema-top, tilbyder Lungo Crema en uovertruffen kaffeoplevelse. Fremstillet af en omhyggeligt udvalgt blanding af Arabica- og Robusta-bønner, leverer den en perfekt afbalanceret medium intensitet. Hver pakke indeholder 10 aluminiumskapsler, der er kompatible med Nespresso®-maskiner, hvilket sikrer maksimal friskhed og en udsøgt smag ved hver kop. Gør Lungo Crema til dit valg for et løftet kaffemoment. 

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®. 

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Black Coffee Roasters

Kapselsystem

Nespresso

Smagsnoter

Ristede nødder

Kopstørrelse

Lungo

Styrke

Stærk (7/10)

Bedst før

21.01.2026

Lungo Crema Økologisk - Black Coffee Roasters

10 kapsler til Nespresso®

(1)

Anmeldelser (1)

Jeg er kræsen, som i: Jeg kan crave kaffe, og så alligevel er der masser af kaffe hvor jeg kun af høflighed drikker mere end én slurk.
Så jeg bliver glad, når jeg finder en kaffe, jeg kan lide. Den her er den nyeste, jeg har fundet. Og ja, den har en dejlig skummet overflade, og nu de siger det, en antydning af hasselnød i smagen.
Og så er jeg ret glad for at den ikke er forbundet med Nestle. Man kommer nemt til at købe deres produkter, men helt ærligt, ingen af os burde røre dem med en lillefinger. Så tak til alle alternativer!
Og økologisk er den også!
En lille smule forvirrende, men lad os kalde det sjovt, at kaffen er pakket ind, så det ser ud som om den har syntetisk jordbærsmag. Bare rolig, den smager af kaffe.
Læs mere