Beskrivelse

Starbucks® startede i 1971 i Seattle, og den første blanding, de nogensinde lavede, var deres House Blend. Du kan nu nyde denne klassiske blanding i dit eget hjem takket være disse kapsler, der er kompatible med din Nespresso®-maskine.

Denne mellemristede blanding er fremstillet af latinamerikanske Arabica-bønner og afslører noter af toffee, der er lækre med eller uden mælk. Der er også lette noter af kakao og nødder, der gemmer sig bag de søde karamelaromaer. Ud over sin delikate smag har kaffen en smuk kastanjefarve.

Med disse kapsler kan du føle dig som på en Starbucks® café uden at skulle forlade dit køkken. Det har aldrig været nemmere at lave din yndlings cafékaffe: sæt en kapsel i, tryk på lungo-knappen på maskinen, og lad maskinen gøre resten. Inden for et minut vil du kunne nyde den verdensberømte blanding.

Denne kaffe kan nydes når som helst i løbet af dagen, da den er intens uden at være overdrevet intens. Vi er sikre på, at de fleste kaffeelskere vil blive glade for kapslerne.

Hos Kaffekapslen har vi House Blend lungo i kasser med 18 kapsler, så dine behov er tilfredsstillet i lidt længere tid.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

18

Antal kopper

18

Mærke

Starbucks

Kapselsystem

Nespresso

Smagsnoter

Kakao, Nødder

Egenskab

Aluminium

Kopstørrelse

Lungo

Bedst før

23.12.2024

Special Price

50,00 kr.

Lungo House Blend

Starbucks® by Nespresso® 18 kapsler

(3)

Anmeldelser (3)

Undskyld jeg bander her 😎. Men hold kæft det er den bedste kaffe jeg nogensinde har smagt 😁. Smager virkelig godt 😁. Pengene værd 😊 Læs mere
Starbucks kaffen er klart den bedste vi har prøvet i de 3 år hvor vi har haft maskinen Læs mere
De laver nok det bedste kaffe til Nespresso.
Men jeg er generelt for nærig til at bruge de ekstra penge på dem. Gør det så alligevel nogle gange.. fordi de er bedst..
Læs mere