Beskrivelse

Dolce Vita er en italiensk kaffeproducent som har lavet en serie kaffedrikke til Dolce Gusto® i forskellige smage, som f.eks denne lækre makron og mandel variant, "Macaron Alla Mandorla".

Dolce Vita seriens café stil drikke er skabt med kaffe, men i en begrænset mængde, og de egner sig derfor især godt til de som gerne vil spare på koffeinen, eller for de yngste, der måsle ikke er helt klar til at drikke fuld kaffe endnu.

Med Macaron Alla Mandorla får du en varm drik som i sin form og karakter er beslægtet med en Caffe Latte. Den kommer med Latteagtig smag og karakter, som suppleres med noter af mandel og makron. Det er en lækker kombination som egner sig godt, hvis lige har brug for en lille pause selvforkælelse hen på eftermiddagen.

Her har Dolce Vita med andre ord givet deres bud på en lækker varm drik, som fungerer godt som et alternativ eller supplement til en klassisk Caffe Latte, hvor man sparer på koffeinen, men stadig får sig en Latteoplevelse.

Vi leverer den i en pose med 16 kapsler, som brygger den perfekt i din Dolce Gusto® maskine. Vi anbefaler at bruge 3-4 streger på din Dolce Gusto maskine. 

Dette produkt indeholder kaffe og sukker.

Indeholder mælk/mælkepulver.

Dette produkt har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®.

Ingredienser

Sukker, SKUMMETMÆLKSPULVER, VALLEpulver, vegetabilske fedtstoffer (kokosnød), LAKTOSE (MÆLK), opløselig kaffe (4%), fedtfattig kakaopulver (3%), aroma, salt, karamelliseret sukker, MÆLKEPROTEINER, stabilisator (E340), anti-agglomerender (E341), emulgator (E471)

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Dolce Vita

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smagsnoter

Mandler

Egenskab

Kaffe med smag

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

31.01.2026

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

400

Protein (g)

8

Fedt (g)

6,6

- heraf mættede fedtsyrer (g)

5,9

Kulhydrater (g)

78

- heraf sukkerarter (g)

78

Macaron & Mandel - Dolce Vita

16 kapsler til Dolce Gusto

(4)

Anmeldelser (4)

Alt for sød. Ikke meget kaffesmag Læs mere
I like it but maybe its too sweet for some people, for my was fine because i like sweet coffees. Læs mere
Très bon goût ! Læs mere
Smager som billig marcipan Læs mere