Beskrivelse

Dolce Vita er et italiensk mærke som har lavet en serie drikke til Nespresso® i forskellige smage, som f.eks denne lækre makron og mandel variant, ’Macaron Alla Mandorla’.

Dolce Vita seriens café stil drikke egner sig især godt til de som gerne vil spare på koffeinen, eller for de yngste der ikke er helt klar til en fuld kaffe endnu.

Macaron Alla Mandorla er en varm drik som i sin form og karakter er beslægtet med en traditionel Latte. Den kommer med Latteagtig smag, som suppleres med noter af mandler og makroner. En lækker kombination som egner sig perfekt til en lille pause selvforkælelse hen på eftermiddagen.

Dolce Vita har skelet til de stolte italienske kaffetraditioner, og har her givet deres bud på en lækker varm mælkedrik, som et alternativ eller supplement til en klassisk Caffe Latte, hvor man spares for koffeinen, men stadig får sig en Latteoplevelse.

Dolce Vita Macaron Alla Mandorla brygges perfekt i din Nespresso® maskine, men husk at få brygget den med espresso-knappen på din maskine, så du får det bedste resultat.

Dette produkt indeholder kaffe, sukker og mælk/mælkepulver.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®.

Ingredienser

Sukker, SKUMMETMÆLKSPULVER, VALLEpulver, vegetabilske fedtstoffer (kokosnød), LAKTOSE (MÆLK), opløselig kaffe (4%), fedtfattig kakaopulver (3%), aroma, salt, karamelliseret sukker, MÆLKEPROTEINER, stabilisator (E340), anti-agglomerender (E341), emulgator (E471)

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Smag

Mandler

Egenskab

Kaffe med smag

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

31.10.2025

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

400

Protein (g)

8

Fedt (g)

6,6

- heraf mættede fedtsyrer (g)

5,9

Kulhydrater (g)

78

- heraf sukkerarter (g)

78

Macaron & Mandel - Dolce Vita

10 kapsler til Nespresso®

(2)

Anmeldelser (2)

Smager næsten ikke af noget og har en mærkelig smag den kan bruges hvis man blander det med normal kaffe men kan på ingen måde drikkes alene. Kommer aldrig til at købe dette produkt igen. Læs mere
Ingen syntetisk smag og så dufter det lige så godt som det smager. jeg blander det ofte med en almindelig lungo. Læs mere