Beskrivelse

Oplev en lyserød drik, der er lige så lækker, som den er sjov.

Foodness er kendt for at skabe interessante og smagfulde drinks, der er fremstillet med de bedste ingredienser. Mermaid Latte er ingen undtagelse. Dens smukke lyserøde farve afspejler de ingredienser, som den indeholder: rødbede, dragefrugt og havtorn. Disse ingredienser kombineret med kokosmælk skaber en sød drik, der ikke vil være overvældende, og som også vil få dig til at føle dig godt tilpas.

I hver pakke finder du 10 kapsler, der er kompatible med din Dolce Gusto-maskine. Den er nem at brygge og er virkelig en lækkerbisken for alle.

Den er glutenfri, laktosefri og indeholder ikke tilsat sukker. Den er god, når du har brug for en lille pause i løbet af eftermiddagen, eller måske en ny drik til at starte dagen med.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Fyldemiddel: maltitol; pulveriseret kokosMÆLK, opløselige plantefibre, ikke-hydrogeneret kokosfedt, MÆLKEprotein, rødbedejuice, pulveriseret dragefrugt 1%, koncentreret puvlerisert havtorn-juice 1%, magnolia-bærekstrakt 1%, buletang 1%, naturlige smagsstoffer, stabilisatorer: E340ii - E452, emulgatorer: E471 - E481i; antiklumpningsmiddel: E551; sødemiddel: stevioglycosider.

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Foodness

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smagsnoter

Bær, Kokosnød

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

27.11.2026

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

354,4

Protein (g)

1,81

Fedt (g)

15,7

- heraf mættede fedtsyrer (g)

14,7

Kulhydrater (g)

73,16

- heraf sukkerarter (g)

1,91

Mermaid Latte - FoodNess

10 kapsler til Dolce Gusto

(1)

Anmeldelser (1)

Var personligt ikke helt vild med den da jeg ikke er stor fan af kokos men for dem som kan lide kokos vil den sikkert smage rigtig godt! Læs mere