Nespresso® Professional

54 produkter
Sortering:
Original flydende afkalkning fra Nespresso
(4)
79,00 kr.
Nespresso Leggero pakke og kapsel til Nespresso Pro
205,00 kr.
Kaffekapslen descaler for Nespresso Pro
49,00 kr.
Nespresso Pro Kaffekapslen Ristretto
(1)
99,00 kr.
Kaffekapslen starter pack for Nespresso® Pro

Normalpris 396,00 kr. Fra 376,00 kr.

Kaffekapslen afkalkningstabletter til Nespresso Pro
59,00 kr.
Nespresso Pro Kaffekapslen Espresso
(3)
99,00 kr.
Nespresso Pro Kaffekapslen Lungo Forte
99,00 kr.
Nespresso Pro Kaffekapslen Lungo
(4)
99,00 kr.
Nespresso Forte pakke og kapsel til Nespresso Pro
(1)
189,00 kr.
Lungo - Café Royal
(3)
149,00 kr.
L'OR Lungo Intense pakke og kapsel til Nespresso Pro
169,00 kr.
Nespresso Bianco Delicato pakke og kapsel til Nespresso Pro
(1)
Tilbudspris 215,00 kr. Normalpris 250,00 kr.
Nespresso Ristretto Intenso pakke og kapsel til Nespresso Pro
189,00 kr.
Nespresso Vanilla Espresso pakke og kapsel til Nespresso Pro
205,00 kr.
Nespresso Caramel Espresso pakke og kapsel til Nespresso Pro
(1)
205,00 kr.
Nespresso Pro Gimoka Espresso Vellutato
(2)
110,00 kr.
Nespresso Ristretto pakke og kapsel til Nespresso Pro
189,00 kr.
Nespresso Pro Gimoka Espresso Intenso
(3)
110,00 kr.
Nespresso Pro Kaffekapslen Espresso Decaf
99,00 kr.
Nespresso Brazil pakke og kapsel til Nespresso Pro
(1)
250,00 kr.
XO Noir Lungo for Nespresso Pro
119,00 kr.
Café Royal Variety box for Nespresso® pro
119,00 kr.
Peru Organic for Nespresso Pro
215,00 kr.
Colombia Organic for Nespresso® Pro
215,00 kr.
Nespresso India pakke og kapsel til Nespresso Pro
(1)
205,00 kr.
L'OR Espresso Intense package and capsule for Nespresso Pro
169,00 kr.
Nespresso Pro Caffé Nocciola Falvoured Coffee
215,00 kr.
Espresso Forte - Café Royal
(2)
149,00 kr.
Ristretto - Café Royal
149,00 kr.
Starbucks® Blonde Roast NPC
219,00 kr.
L'OR Ristretto package and capsule for Nespresso Pro
169,00 kr.
L'OR Espresso Décaf package and capsule for Nespresso Pro
169,00 kr.
Espresso Forte BIO - Café Royal
149,00 kr.
Lungo Forte - XO Noir for Nespresso® pro
119,00 kr.
Café Royal Lungo Bio package and capsule for Nespresso® Pro
149,00 kr.
Ristretto - XO Noir for Nespresso® pro
119,00 kr.
Starbucks® House Blend
219,00 kr.
Espresso Forte - XO Noir for Nespresso® pro
119,00 kr.
XO Noir Decaffeinato for Nespresso Pro
119,00 kr.
Plastkapselholder til Nespresso Pro med kapsler
110,00 kr.
Nespresso Intenso pakke og kapsel til Nespresso Pro
(1)
189,00 kr.
Nespresso Guatemala pakke og kapsel til Nespresso Pro
205,00 kr.
Nespresso Finezzo pakke og kapsel til Nespresso Pro
189,00 kr.
Lungo Forte - Café Royal
(2)
149,00 kr.
Nespresso Pro Gimoka Espresso Cremoso
(2)
110,00 kr.
Nespresso Decaffeinato pakke og kapsel til Nespresso Pro
189,00 kr.
Koffeinfri Espresso - Café Royal
149,00 kr.

Hvad er Nespresso Pro?

Nespresso Pro er et system særligt udviklet til erhvervskunder. Maskinerne er bygget til stordrift, hvorfor de gør sig godt i kontormiljøer, restaurationsbranchen og lignende. Nespresso Pro maskiner gør det nemt, at give sine besøgende eller medarbejdere adgang til et stort udvalg af diverse kaffevarianter, da disse maskiner har indbyggede dispensere. Så skal man ikke selv putte kapslen i maskinen. Derudover kan Nespresso Pro maskiner ofte lave flere kopper samtidig, og har en langt større vandtank end de private modeller, som vi kender fra vores egne køkkener.

Er kapslerne anderledes?

Nespressos systemer deles op i 3 varianter:

Nespresso Original: Den velkendte fingerbølsformede variant, som de fleste kender. Til denne serie kan du købe billige kompatible kapsler.

Nespresso Vertuo: Et nyere bud på kaffemaskinen, som er opstået på det amerikanske marked, men som sidenhen er blevet lanceret i Europa. Dette system benytter sig af stregkoder, og der findes ikke kompatible kapsler til dette system.

Nespresso Pro: Kapslerne til dette system er flade og runde. Nespresso Pro maskiner er større og indeholder et system, hvor man kan have flere forskellige varianter af kapsler i maskinen, hvor man så kan vælge variant uden at skulle sætte kapslen i maskinen manuelt. 

Hvem er Nespresso?

Selvom idéen bag Nespresso har over 30 år på bagen, er Nespresso stadig verdens mest populære kaffekapselsystem. Systemet blev udviklet i 1976 af Eric Favre, som var ansat hos Nestlé. Systemet blev udviklet til erhvervsmarkedet, men opnåede i begyndelsen ikke den store succes. I årene herefter blev idéen videreudviklet, og igennem flere forsøg og tests relancerede man konceptet i midt af 80’erne. Denne gang fokuserede man i stedet for på den private forbruger, og det viste sig fra starten at være en stor succes. I slutningen af forrige årtusinde fandtes maskinerne i stadigt flere hjem, og Nespressos kundeklub voksede. I dag findes der Nespressobutikker i de største byer over hele kloden, og flere tusinde mennesker begynder dagen med en friskbrygget kop Nespresso.

Kaffe, kultur og miljø

Før en kaffekapsel bliver til din morgenkaffe, har den været igennem en lang proces, som allerede starter ved den spirende kaffebønne. Kaffebønner dyrkes i diverse lande omkring ækvator, hvor især Arabicabønnen trives. Nespressos mission er at skabe bæredygtige kaffeoplevelser til sine kunder, og det sker vha. en lang række tiltag, som sikrer ordnede forhold for kaffebønderne og naturen som omgiver plantagerne. Kaffeplantagerne har i generationer været eneste indtægtskilde i flere fattige område, hvorfor overlevelse har gået fremfor miljø og velfærd. Det har igennem tiden skabt grobund for kriminalitet, korruption og rydning af regnskov. Ved at give tilskud og undervisning har kaffebønderne og deres nærmiljø, nu fået værktøjerne til at dyrke kaffen i balance, hvor naturen ikke nyder overlast og hvor befolkningen har adgang til uddannelse og lægehjælp. Det giver fantastiske kaffeoplevelser og renere samvittighed når man skal lave kaffe.

Derudover har Nespresso iværksat sit eget system til genanvendelse, som du kan læse mere om her.

Kaffelande – Hvor er min kaffe fra?

Kaffebønner dyrkes primært i lande omkring ækvator. Selvom der findes mere end 60 forskellige sorter af kaffebønnefamilien Coffea, er det primært Arabica og Robusta som drikkes. Arabica-bønnen står for omkring 75% af verdens forbrug af kaffe, og kendes især for sin sødmefulde kaffesmag. Arabicabønnen trives især i højderne, hvor den gerne vokser på bjergsider og tåler ikke store udsving i temperaturen. Derfor findes Arabica især i Syd og Mellemamerika, samt Indonesien. Robustabønnen er mere modstandsdygtig og bliver ofte benyttet til espresso og i kaffeblends, da smagen er mere intens og syrlig. Robusta er nemmere at dyrke i plantager og bliver derfor kultiveret i store dele af Afrika og Asien.

Hvad er Nespresso Pro?

Nespresso Pro er et system særligt udviklet til erhvervskunder. Maskinerne er bygget til stordrift, hvorfor de gør sig godt i kontormiljøer, restaurationsbranchen og lignende. Nespresso Pro maskiner gør det nemt, at give sine besøgende eller medarbejdere adgang til et stort udvalg af diverse kaffevarianter, da disse maskiner har indbyggede dispensere. Så skal man ikke selv putte kapslen i maskinen. Derudover kan Nespresso Pro maskiner ofte lave flere kopper samtidig, og har en langt større vandtank end de private modeller, som vi kender fra vores egne køkkener.

Er kapslerne anderledes?

Nespressos systemer deles op i 3 varianter:

Nespresso Original: Den velkendte fingerbølsformede variant, som de fleste kender. Til denne serie kan du købe billige kompatible kapsler.

Nespresso Vertuo: Et nyere bud på kaffemaskinen, som er opstået på det amerikanske marked, men som sidenhen er blevet lanceret i Europa. Dette system benytter sig af stregkoder, og der findes ikke kompatible kapsler til dette system.

Nespresso Pro: Kapslerne til dette system er flade og runde. Nespresso Pro maskiner er større og indeholder et system, hvor man kan have flere forskellige varianter af kapsler i maskinen, hvor man så kan vælge variant uden at skulle sætte kapslen i maskinen manuelt.

Hvem er Nespresso?

Selvom idéen bag Nespresso har over 30 år på bagen, er Nespresso stadig verdens mest populære kaffekapselsystem. Systemet blev udviklet i 1976 af Eric Favre, som var ansat hos Nestlé. Systemet blev udviklet til erhvervsmarkedet, men opnåede i begyndelsen ikke den store succes. I årene herefter blev idéen videreudviklet, og igennem flere forsøg og tests relancerede man konceptet i midt af 80’erne. Denne gang fokuserede man i stedet for på den private forbruger, og det viste sig fra starten at være en stor succes. I slutningen af forrige årtusinde fandtes maskinerne i stadigt flere hjem, og Nespressos kundeklub voksede. I dag findes der Nespressobutikker i de største byer over hele kloden, og flere tusinde mennesker begynder dagen med en friskbrygget kop Nespresso.

Kaffe, kultur og miljø

Før en kaffekapsel bliver til din morgenkaffe, har den været igennem en lang proces, som allerede starter ved den spirende kaffebønne. Kaffebønner dyrkes i diverse lande omkring ækvator, hvor især Arabicabønnen trives. Nespressos mission er at skabe bæredygtige kaffeoplevelser til sine kunder, og det sker vha. en lang række tiltag, som sikrer ordnede forhold for kaffebønderne og naturen som omgiver plantagerne. Kaffeplantagerne har i generationer været eneste indtægtskilde i flere fattige område, hvorfor overlevelse har gået fremfor miljø og velfærd. Det har igennem tiden skabt grobund for kriminalitet, korruption og rydning af regnskov. Ved at give tilskud og undervisning har kaffebønderne og deres nærmiljø, nu fået værktøjerne til at dyrke kaffen i balance, hvor naturen ikke nyder overlast og hvor befolkningen har adgang til uddannelse og lægehjælp. Det giver fantastiske kaffeoplevelser og renere samvittighed når man skal lave kaffe.

Derudover har Nespresso iværksat sit eget system til genanvendelse, som du kan læse mere om <a href="">her.

Kaffelande – Hvor er min kaffe fra?

Kaffebønner dyrkes primært i lande omkring ækvator. Selvom der findes mere end 60 forskellige sorter af kaffebønnefamilien Coffea, er det primært Arabica og Robusta som drikkes. Arabica-bønnen står for omkring 75% af verdens forbrug af kaffe, og kendes især for sin sødmefulde kaffesmag. Arabicabønnen trives især i højderne, hvor den gerne vokser på bjergsider og tåler ikke store udsving i temperaturen. Derfor findes Arabica især i Syd og Mellemamerika, samt Indonesien. Robustabønnen er mere modstandsdygtig og bliver ofte benyttet til espresso og i kaffeblends, da smagen er mere intens og syrlig. Robusta er nemmere at dyrke i plantager og bliver derfor kultiveret i store dele af Afrika og Asien.