Beskrivelse

Varm chokolade er en favorit, uanset hvor gamle vi er. For at sikre, at du kan nyde varm chokolade, når lysten melder sig, tilbyder Nescafé nu deres Nesquik i en æske med 30 kapsler!

Nesquik er en favorit blandt både børn og voksne som varm chokolade. Den er sød, men ikke for sød, og lige akkurat chokoladeagtig nok til at tilfredsstille dit behov for chokolade, uden at den er for stærk. Det er den ideelle varme chokolade til morgenmaden eller til en dejlig, afslappende kop om aftenen.

Med din Dolce Gusto-maskine og blot én kapsel kan du nyde denne varme chokolade fra Nesquik på mindre end et minut. Du skal blot sætte kapslen i, indstille den anbefalede mængde vand og brygge den varmt. Når du har en æske med 30 kapsler, er der også nok til at dele med familie og venner.

Få din store pakke med Nesquik-kapsler i dag!

Ingredienser

SØDMÆLKSPULVER (51,4%), sukker, fedtreduceret kakaopulver (14,6%), (fedtreduceret kakao (13,8%), emulgator (lecithiner), naturlig aroma, kanel, salt, SMØROLIE (MÆLK).

Specifikationer

Antal kapsler

30

Antal kopper

30

Mærke

Nescafé

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smag

Kakao, Sødme

Kopstørrelse

Almindelig kop

Bedst før

29.02.2024

Nesquik - Nescafé

30 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(9)

Anmeldelser (9)

Meget mild kakao. Den er nok bedst til børn eller andre der ikke bryder sig om kraftig kakao. Jeg laver den dog med 1 streg mindre end der står, så smager den af lidt mere Læs mere
Smager mega godt Læs mere
God smag. Læs mere
Rigtig god kvalitet og smager godt med en klat flødeskum. Læs mere
Min absolutte favorit. En virkelig god smag som kun kan anbefales Læs mere
Mega lækker til børn og voksne Læs mere
Den smager Mega godt Læs mere
Det en god pris og produktet smager godt
Helt klart en anbefaling her fra
Læs mere
God kakao Læs mere