Beskrivelse

Dolce Vita er et italiensk mærke som har lavet en serie kaffedrikke i forskellige smagsvarianter, som f.eks denne lækre hasselnød variant, Nocciolino.

Dolve Vita Nocciolino er en hasselnøds-baseret kaffedrik, som brygges i samme stil som en Latte. Den giver en spændende og unik smagsoplevelse, hvor den rige nøddesmag flot kombineres med en klassisk lattesmag. En kombination som egner sig perfekt til selvforkælelse, når du har brug en lille pause hen på eftermiddagen.

Nocciolino er en del Dolce Vita serien, som består af forskellige kaffedrikke skabt i café stil. Dolce Vita serien egner sig især godt til de som gerne vil spare på koffeinen, eller for de yngste der ikke er helt klar til en fuld kaffe endnu.

Italien er en kaffestormagt med stolte kaffetraditioner der spænder fra Espresso til Latte og Cappucino og mange andre café-klassikere. Dolce Vita har skelet til disse aner, og givet deres bud på en lækker kaffedrik i den mildere ende af vores styrkeskala.

Dolce Vita Nocciolino brygges perfekt i din Nespresso® maskine, men husk at få brygget den med espresso-knappen på din maskine, så du får det bedste resultat.

Dette produkt indeholder kaffe, sukker og mælk/mælkepulver.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®.

Ingredienser

Sukker, SKUMMETMÆLKSPULVER, glukosesirup, fuldt hydrogeneret vegetabilsk fedt (kokosnød), instant kaffe (4%), fedtreduceret kakaopulver (3%), stabilisatorer (E340 - E452), MÆLKEPROTEIN, salt, smag, LAKTOSE (MÆLK), anti-agglomerender (E341), emulgator (E471).

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Dolce Vita

Kapselsystem

Nespresso

Smagsnoter

Hasselnød

Egenskab

Kaffe med smag

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

31.01.2026

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

430

Protein (g)

7,7

Fedt (g)

11

- heraf mættede fedtsyrer (g)

11

Kulhydrater (g)

74

- heraf sukkerarter (g)

72

Hasselnød - Dolce Vita

10 kapsler til Nespresso®

(2)

Anmeldelser (2)

Dejlig sød i smagen og smager som den skal!! Læs mere
Meget blid snag af hasselnød og ikke meget kaffesmag Læs mere