Dette bundle indeholder

Beskrivelse

Bæredygtig kaffebrygning har aldrig været nemmere.

Med Senseos unikke kaffepudesystem er din favoritkaffe klar på under 1 minut – og med Senseo Original ECO kan du nyde din kaffe, velvidende at maskinen er fremstillet med hensyn til miljøet. Senseo Original ECO er nemlig fremstillet af genanvendt plastik, og bruger hele 25% mindre energi end en den klassiske Senseo Original maskine.

Kaffen brygges med Philips specielle CoffeeBoost teknoklogi, som ved hjælp af 45 aromadyser fordeler trykket jævnt over hele kaffepudens overflade, og skaber den perfekte smagsdybde og rundhed. Med Crema Plus-teknologien afrundes hver eneste kop med en fløjlsblød og luftig crema.

Almindelig kop eller et stort krus? Med Senseo Original ECO kan du selv vælge. Foretrækker du en klassisk kopstørrelse, eller har du brug for en ekstra stor kop, tager det forsat blot et minut.

Philips tester alle Senseomaskiner 10.000 gange i løbet af udviklingsprocessen. Det er din garanti for at systemet er gennemtestet, og kan klare både langvarigt og hyppigt brug – med smags- og brugeroplevelse, præcis som da du bryggede din første kop.

Som om det ikke var nok med en helt ny Senseo-maskine, får du også en pose af hver af vores allermest populære varianter af Senseo-puder. Nyd din nye HD6552/32 maskine og Senseos store smagsunivers!

Specifikationer

Stk.

1

Antal kopper

144

Mærke

Senseo

Kapselsystem

Senseo

Senseo Original ECO

inkl. 144 puder

Ikke på lager

Normalpris 636,00 kr. Fra 619,00 kr.