Beskrivelse

Store smagsoplevelser og bæredygtighed i fokus.

Senseo Original ECO HD6552/32 er valget til dig, som ønsker din favoritkaffe på under et minut, men samtidig vægter miljøet og naturen høj. Senseo Original ECO er fremstillet af genavendt plastik og har et strømforbrug som er 25% mindre end den klassiske Senseo Original.

Senseo Original ECO benytter Philips specielt udviklede CoffeeBoost teknologi, for at give den perfekte kaffeoplevelse. CoffeeBoost er et system af 45 aromadyser, som fordeler tryk og vand jævnt over hele overfladen på kaffepuden. Med CremaPlus sørger Senseo Original ECO for at du får en ægte luksusoplevelse – din kaffe bliver serveret med luftig og blød crema.

Senseo Original ECO kan brygge kaffe i top kopstørrelser – en klassisk kop og et større krus. Begge dele tager under et minut, så du kan få din favorit lyn hurtigt, selv de dage, hvor du har brug for en ekstra stor kop kaffe. Maskinen brygger almindelige kopper (ca. 100 ml.) og store kopper (ca. 200 ml.).

For at garantere den optimale smags- og brugeroplevelse tester Philips alle Senseomaskiner 10.000. På den måde sikres det at din første kop kaffe smager lige så godt, som kop nummer 1000.

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

Philips

Kapselsystem

Senseo

Senseo Original ECO (grå)

Kaffemaskine til puder

(7)

Ikke på lager

Anmeldelser (7)

Jeg har nu haft min Senseo kaffemaskine i 3 måneder, og jeg er meget tilfreds med både maskine og de kaffepuder som jeg har fået leveret.
Min oplevelse af kaffesmag og kvalitet er blevet meget - meget bedre, i forhold til alm. kaffe.
Der er virkelig meget mere smag af kaffe, i kaffepuderne og mange gode smagsvarianter.
Jeg drikker til gengæld færre kopper kaffe pr. dag, så prismæssigt er det ikke blevet dyrere.
Læs mere
Så god Læs mere
Virker OK Læs mere
Brygger dejligt varmt kaffe og er nem at betjene Læs mere
God lille maskine til en fornuftig pris. Den maskine vi købte hos Kaffekapslen gik desværre i stykker indenfor garantien - ville ikke varme vandet - og efter vi fejlmeldte den hos Kaffekapslen, fik vi hurtigt en ny, uden at skulle returnere den gamle og andet bøvl. Så stor ros til både maskinen og Kaffekapslen. Læs mere
Det er en rigtig god kaffemaskine denne Philips Senseo må jeg jo sige. En nyere model med 25% mindre strømforbrug. Meget hurtig til og lave en Kop kaffe. Læs mere
Kaffemaskinen lever fuld op til en god kop kaffe nem og hurtig at betjene Læs mere