Beskrivelse

Nespresso® afkalkning: Originalt sæt indeholder to poser med afkalkningsprodukt for at holde din Nespresso®-maskine kørende. Dette produkt hjælper dig med at beskytte og pleje din maskine og fjerner ophobning af kalk.

Afkalkningsmidlet er med til at forlænge levetiden på din maskine. Det anbefales, at du afkalker maskinen hver 3. til 4. måned eller efter brug af 200 kapsler. Det anbefales, at du følger instruktionerne i maskinens brugermanual, så du kan afkalke din Nespresso®-maskine korrekt. Hvis du undlader at afkalke din kaffemaskine, kan det få den til at fungere forkert eller blive beskadiget.

Regelmæssig afkalkning af din maskine vil hjælpe med at sikre, at den fungerer korrekt i lang tid. Nespresso® Afkalkning: Original er velegnet til Nespresso® Original og Nespresso® Vertuo-maskiner.

Specifikationer

Stk.

2

Mærke

Nespresso®

Kapselsystem

Nespresso

Originalt afkalkningssæt - Nespresso®

2 doseringer til Nespresso®

(4)

Anmeldelser (4)

Det var nemt at bruge. Men det tog noget tid, at finde ud af hvordan det skulle bruges.
Metoden fandt jeg på Nespressos hjemmeside.
Læs mere
En smule billigere end på nespresso egen hjemmeside og produktet virker som altid godt til afkalkning af nespresso maskiner. Læs mere
Afkalker maskinen godt og det forbedrer smagen. Jeg anbefaler også rensekapsler til at rengøre maskinen i dybden. Læs mere
Cleaned my coffee machine very fast and easily. Great product. Læs mere