Beskrivelse

Petit Dejeuner serien er L’ORs bud på den perfekte morgenkaffe. Her er en kaffe som er blevet skabt efter de bedste franske kaffetraditioner, hvor kaffen kommer med en rig duft og gylden crema.

Denne kapsel brygger en stor kop (215 ml) kaffe med en afbalanceret og rig smag, som egner sig ideelt som morgenkaffe. Denne variant er mellemristet, så den har en mild krop, men stadig med nok fylde og intensitet til at give et godt skud energi til at starte dagen på.

L’OR har her pakket magien ned i en kapsel som brygges perfekt i din Tassimo, hvor maskinen genkender din kapsel gennem den smarte Intellibrew teknologi, så den ved lige præcis hvilken temperatur, tid og vandmængde der skal bruges for at brygge en perfekt kop kaffe i forhold til kapslens specifikationer.

L’OR er kendt for kompromisløs kvalitet og smagsnuancer ud over det sædvanlige, så når du vælger et L’OR produkt er håndværket i særklasse og smagen sublim.

Her er med andre ord, en kaffe der er med til at give dig en god start på dagen – og i denne pakke kommer der hele 24 kapsler, så du har til et stykke tid.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

24

Antal kopper

24

Mærke

L'OR

Kapselsystem

Tassimo

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

01.05.2025

L'OR Petit Déjeuner Classique

24 kapsler til Tassimo

(5)

Anmeldelser (5)

Det får 5 stjerner for en god smag og en hurtig levering Læs mere
Lækker smagsfuld kaffe Læs mere
rigtig god kop kaffe! Den perfekte start på dagen Læs mere
Super god og meget smagfuld kaffe Læs mere
Smakar bra men varför detta skum? Læs mere

Lignende kategorier