Beskrivelse

Åben dørene for nye favoritter og klassiske varme drikke, for hele familien, med Dolce Gusto Piccolo XS.

Med en Dolce Gusto maskine træder du ind i et stort univers af smagsoplevelser. Udvalget består ikke blot af diverse kaffe og caféspecialiteter, men også flere kakao og te-drikke, så alle i familien kan finde både nye og gamle favoritter. 

Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS er en ekstra lille manuel Dolce Gusto-maskine som blot måler 14cm (B) x 28cm (H) x 27cm (D). Trods den kompakte størrelse får du et moderne og tidløst design som passer ind i et hvert køkken, især hvis du sætter pris på en maskine, som ikke optager al pladsen på køkkenbordet. Den nemt aftagelige vandtank indeholder 0,8 liter.

Piccolo XS er enormt let at betjene, du skal blot indsætte den ønskede kapsel og vælge om du ønsker en kold eller varm drik vha. håndtaget på toppen. For optimal oplevelse kan du med fordel følge vejledningen til vandmængder på emballagen. Med et tryk på hele 15 bar kan du lave kaffe som en barista, med smag og styrke, som du kender det fra caféen eller fra dyre espressomaskiner.

Med Piccolo XS er vedligeholdelse og rengøring lige til. Alle de aftagelige dele kan tåle opvaskemaskine, og resten kan klare med fugtig klud. Når du har brugt maskinen, slukker den automatisk efter 1 minuts inaktivitet. Så kan du nemt lave flere kopper i træk, uden at du skal bekymre dig om du fik slukket maskinen inden du tog hjemme fra.

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

DeLonghi

Kapselsystem

Dolce Gusto

Dolce Gusto Piccolo XS

Manuel kapselmaskine

(2)

Anmeldelser (2)

Vil anbefale en automatisk maskine, da det er svært at dosere den rigtige mængde vand. Derfor bliver der skiftet maskine, trods et par dages brug. Læs mere
Vi købte denne maskine her, for nogle måneder siden. Vi er ret glade for den. Den er nem at betjene, fylder heller ikke ret meget. Læs mere