• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Lavazza Qualitá Oro

10 kapsler til Nespresso®

På lager
Nu: 25,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 10
Antal kopper 10
Mærke Lavazza
Kapselsystem Nespresso
Smag Frugt, Aromatisk arabica, Blomster
Egenskab Aluminium
Kopstørrelse Espresso
Styrke Stærk (8/10)
Bedst før 30.05.2023

Produktbeskrivelse af Lavazza Qualitá Oro

Lavazzas mest populære blanding er nu tilgængelig i Nespresso®-kompatible kapsler. Lavazza Qualità Oro-kapsler til Nespresso® laver en elegant kaffe af høj kvalitet.

100% Arabica bønner fra Central-/Sydamerika er nøje udvalgt, blandet og ristet for at producere en aromatisk og perfekt afbalanceret italiensk kaffe med blomster- og frugtnoter. Med Lavazza Qualità Oro-kaffe kan du nyde café-kvalitet derhjemme. Den er fantastisk til at servere for venner og familie og perfekt til ethvert tidspunkt på dagen, uanset om det er om morgenen eller en eftermiddagsforkælelse.

Takket være din Nespresso®-maskine kan du nyde en førsteklasses Lavazza-kaffe på et øjeblik. Lavazza blev grundlagt i Torino i 1895 og har stået for italiensk kvalitet i over hundrede år. Hvorfor ikke nyde Lavazza-kvalitet i en kapsel? En pakke indeholder ti aluminiumskapsler til ti portioner.

Aluminiumskapslerne bevarer kaffens kvalitet og er uendeligt genanvendelige. Lavazza Qualità Oro-kapsler til Nespresso® er kompatible med Nespresso®-maskiner.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Lavazza Qualitá Oro
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20