Beskrivelse

Lavazzas mest populære blanding er nu tilgængelig i Nespresso®-kompatible kapsler. Lavazza Qualità Oro-kapsler til Nespresso® laver en elegant kaffe af høj kvalitet.

100% Arabica bønner fra Central-/Sydamerika er nøje udvalgt, blandet og ristet for at producere en aromatisk og perfekt afbalanceret italiensk kaffe med blomster- og frugtnoter. Med Lavazza Qualità Oro-kaffe kan du nyde café-kvalitet derhjemme. Den er fantastisk til at servere for venner og familie og perfekt til ethvert tidspunkt på dagen, uanset om det er om morgenen eller en eftermiddagsforkælelse.

Takket være din Nespresso®-maskine kan du nyde en førsteklasses Lavazza-kaffe på et øjeblik. Lavazza blev grundlagt i Torino i 1895 og har stået for italiensk kvalitet i over hundrede år. Hvorfor ikke nyde Lavazza-kvalitet i en kapsel? En pakke indeholder ti aluminiumskapsler til ti portioner.

Aluminiumskapslerne bevarer kaffens kvalitet og er uendeligt genanvendelige. Lavazza Qualità Oro-kapsler til Nespresso® er kompatible med Nespresso®-maskiner.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Lavazza

Kapselsystem

Nespresso

Smagsnoter

Frugt, Blomster

Egenskab

Aluminium

Kopstørrelse

Espresso

Styrke

Stærk (8/10)

Bedst før

30.08.2025

Lavazza Qualitá Oro

10 kapsler til Nespresso®

(8)

Anmeldelser (8)

Holder så meget sf denne smag Læs mere
Startede med Oro til klassisk alu-espressokande og fandt den så i kapsler. Oro har en super balance mellem bitter og sødme og en kaffesmag der varer ved Læs mere
God kaffe👍 Læs mere
God kaffe! Læs mere
If you love the Oro coffee, you will also love the Oro pods. A really rich well rounded cup. This is among my favourites, along with the Classico and Tierra lines Læs mere
Jeg er en meget tilfreds kunde! Hurtig levering, kvalitetskaffe og god service. Tak :) Læs mere
Dejlig kaffe jeg vil prøve igen Læs mere
Det er en af de bedste Nespresso Kapsler jeg nogensinde har smagt. Den passer perfekt til min smag. Læs mere