• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Lavazza Qualità Oro

340 g. malet kaffe

På lager
Nu: 45,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 340
Mærke Lavazza
Smag Frugt, Aromatisk arabica, Blomster, Sødme, Mellemristede bønner
Egenskab Arabica, 340 gram
Styrke Medium (5/10)
Bedst før 30.11.2023

Produktbeskrivelse af Lavazza Qualità Oro

Qualità Oro er en af Lavazzas ældste blandinger, men den er stadig en af de mest populære.

Her er en blanding, som er blevet nydt af italienske kaffeamatører siden 1950'erne, i en malet version. Med Qualità Oro-blandingen er du sikker på at få en sikker vinder. Blandingen er udelukkende lavet af Arabica-bønner. Smagen er sofistikeret og byder på maltnoter, blomsternoter og frugt og honning.

Bønnerne brugt i denne blanding kommer fra Syd- og Mellemamerika og er mellemristede til perfektion. Dette resulterer i en mild kaffe, som er mindre bitter end andre populære espressoblandinger.

Denne malede version af Lavazza Qualità Oro-blandingen giver dig mulighed for at nyde denne kvalitetskaffe derhjemme ved at bruge din foretrukne kaffemaskine eller bryggemetode.

Lavazza er et af Italiens klassiske mærker og kan demonstrere sin kvalitet og popularitet helt tilbage til 1895. Lavazza er en pioner inden for blanding af bønner fra forskellige regioner over hele verden. I dag ledes virksomheden af fjerde generation af Lavazza-familien i deres hovedkvarter i Torino, hvorfra de sender kaffe til alle hjørner af verden som en af verdens største kaffeselskaber.

Lavazza Qualità Oro
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20