Beskrivelse

Hos Kaffekapslen har vi kaffe fra hele verden, så du altid nemt kan tage på en kaffe jordomrejse og finde lige netop dit favorit kaffe-land. Og når det kommer til favorit kaffelande, vil Colombia helt sikkert være et god bud - for Colombia har i årtier været kendt som en kaffestormagt.

Med en Ristretto fra Colombia går man derfor som regel aldrig helt galt i byen. For colombianske kaffebønner kendes ved deres sødme, milde syrlighed, og karamel og nøddetoner, som resulter i en kaffe med en smag som passer de fleste.

Her har vi benyttet colombianske bønner til at skabe en Ristretto med lav bitterhed, noter af karamel og citrus - og en eftersmag af mørk chokolade, som på fin vis komplementerer kaffens naturligt milde syrlighed.

Her får du med andre ord en Ristretto med en velkendt klassisk kaffesmag, som hurtigt kan blive vanedannende. For her er en kaffe som kommer med en populær smag, der med god grund har gjort colombiansk kaffe skattet blandt verdens kaffenydere.

Vi har pakket denne smagfulde kaffe ind i en kompostérbar kapsel fremstillet af et biologisk nedbrydeligt naturmateriale. Man kan derfor roligt smide kapslerne ud med køkkenaffaldet (eller på komposten), for de nedbryder sig selv efter ca. 12 uger.

Vi leverer den i 10 miljøvenlige kapsler, som passer perfekt til din Nespresso-maskine®.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

10

Antal kopper

10

Mærke

Kaffekapslen

Kapselsystem

Nespresso

Smagsnoter

Mørk chokolade, Citrusfrugter, Nødder, Karamel

Egenskab

Rainforest alliance, Komposterbar, Arabica

Kopstørrelse

Ristretto

Styrke

Meget stærk (9/10)

Bedst før

10.11.2024

Ristretto - Kompostérbar

10 kapsler til Nespresso®

(1)

Anmeldelser (1)

Smager godt men kapslerne er meget skrøbelige, flere af dem var gået i stykker ved levering Læs mere