• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

St. Remio Robust

10 kapsler til Caffitaly

På lager
Nu: 25,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 10
Antal kopper 10
Mærke St. Remio
Kapselsystem Caffitaly
Smag Kakao, Mørkristede bønner, Bær
Kopstørrelse Espresso
Styrke Meget stærk (10/10)
Bedst før 02.03.2023

Produktbeskrivelse af St. Remio Robust

St. Remio er et kaffemærke med et særligt højt fokus på miljøvenlighed og socialt ansvar. St Remio benytter udelukkende UTZ certificeret kaffe, så man altid er sikret at kaffen er blevet bæredygtigt dyrket, og under ordnede forhold og arbejdsvilkår. St. Remio støtter desuden en lang række projekter for at fremme disse værdier, og har et særligt fokus på Rwanda, hvor man især fokuserer på at forbedre de kvindelige kaffebønders vilkår.

Når man køber St. Remio kaffen støtter man derfor aktivt de lokale kaffebønners samfund, og bidrager til forbedret uddannelse, økonomi og bæredygtig udvikling.

Denne eksklusive serie fra St. Remio består af række kvalitetskaffer, som er blevet dyrket helt uden brug af pesticider og sprøjtemidler, hvilket naturligvis også er tilfældet for denne variant kaldet Robust.

Som navnet antyder, er her tale om en fyldig kaffe. Mere specifikt får du her en intens Espresso med noter af kakao, bær og malt. Robust er en Espresso i den højeste ende af styrkeskalaen, så her er en ideel kop til alle de, der holder af en god stærk kaffe.

Med dens fyldige smag nydes den bedst som en ren Espresso, men den kan også med fordel fungere som basen i en Cappuccino eller Latte.

Vi kan kun give denne St. Remio variant vores varmeste anbefalinger - for her får man ikke kun en kvalitetskaffe, man støtter også samtidig et godt formål.

St. Remio Robust
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20
Bestsellers:
12 klar til at drikke Dynamite iskaffe
Dynamite Ice Latte - 12 stk. 12 x 230 ml. Iskaffe
Nu: 69,00 kr.
Kapselholder til Caffitaly med 4 rum
Kapselholder til 40 Caffitaly-kapsler
Nu: 99,95 kr.
Kaffekapslen descaler for Caffitaly
Afkalkning flydende Kaffekapslen 2 doseringer til Caffitaly
Nu: 29,00 kr.