Beskrivelse

Vil du gerne have mere kontrol over din kaffebrygning?

Takket være Senseo Select kan du lave en kop kaffe, der passer perfekt til dig.

Senseo gør det nemt for dig at brygge din kaffe hurtigt. De tilbyder et bredt udvalg af puder fyldt med kaffe af alle styrker, oprindelser og med mange blandinger. Med det store udvalg af forskellige varianter vil du kunne finde din favorit (hvis du ikke allerede har fundet den).

Hvis du allerede kender Senseo-maskiner, ved du, at de er brugervenlige og hurtige til at brygge kaffe. Med Senseo Select er alle de samme grundlæggende funktioner til stede, men nu er der muligheder for personlig tilpasning, som vil gøre dine kaffeoplevelser endnu bedre.

Senseo Select leveres med:

  • Crema Plus-teknologi til at tilføje en delikat og silkeagtig crema til din kop kaffe;
  • Intensity Plus-funktionen, som giver dig mulighed for at vælge, hvor stærk du vil have din kaffe (vælg mellem lungo, intens eller espresso);
  • En indikator, der fortæller dig, hvornår det er tid til at afkalke din maskine;
  • Og automatisk slukning, så du ikke behøver at bekymre dig om at huske at slukke for maskinen efter hver brug.

Som med alle Senseo-maskiner leveres Senseo Select også med alt, hvad du har brug for til at lave din kaffe, herunder den dobbelte pudeholder, der bruges til dobbelte puder, XL-puder og mælkebaserede puder. Vandbeholderen har plads til 0,9 liter vand, hvilket er perfekt til at lave flere kopper i træk.

Med din Senseo Select kan du brygge en eller to kopper på én gang. Det vil gøre det lettere for dig at give dine gæster kaffe uden for lang ventetid.

Maskinen er 31 cm høj, 15,5 cm bred og 31 cm dyb. Dens størrelse og stilfulde design gør den til en god tilføjelse til ethvert køkken, kontor eller andet rum, som du ønsker at have den i.

Hvis du har været på udkig efter en ny maskine, der giver dig mulighed for at tilpasse din kaffe endnu mere, så er dette måske lige den maskine, du har brug for.

Din kaffemaskine giver dig mulighed for at tilpasse mængden af vand efter dine smagspræferencer. Brug intensitetsskyderen til at vælge mellem tre indstillinger:

  • Øverste position: ca. 111 ml vand (med en variation på ±10 ml)
  • Midterste position: ca. 91 ml vand (med en variation på ±10 ml)
  • Nederste position: ca. 56 ml vand (med en variation på ±10 ml)

Disse indstillinger giver dig mulighed for at nyde din kaffe præcis, som du foretrækker den, hver gang.

Senseo select kan brygge milky pads med den store padholder. Brug den store padholder, der følger med senseo select, når du brygger milky pads.

CSA230/61

Specifikationer

Stk.

1

Mærke

Philips

Kapselsystem

Senseo

Senseo Select (sort)

Kaffemaskine til puder

(11)

Ikke på lager

Anmeldelser (11)

Nem at betjene Læs mere
God maskine!! Læs mere
Den er god Læs mere
Super god Læs mere
Very satisfied with the ratio price quality of the products advertised online and the speedy delivery of the coffee machine I ordered. Thank you Læs mere
Utrolig god maskine og lydsvag Læs mere
God levering hurtig levering Læs mere
Ovenud tilfreds med maskinen, laver hurtig og varm kaffe.
Dog lidt større vandtank evt.
Læs mere
God maskine til en fin pris. Hurtigt levering Læs mere
Super service. Meget tilfreds som altid :) Læs mere
Very nice coffee machine. Exactly what I needed and for a really good price! Transport was quick and professionally organized. I would definitely buy again with kaffekapslen! Læs mere