Beskrivelse

Sig goddag til Segafredos 100 % Arabica-kaffeblanding. 

Blandingen af Arabica-bønner fra Central- og Sydamerika er silkeblød og fuld af aroma. Denne kaffe er krydret, intens og alligevel delikat, og den vil helt sikkert behage alle kaffeelskere. 

Duft den blomstrede aroma fra Arabica-bønnerne og smag chokolade- og nøddenoter i det færdige produkt. Denne kaffe er virkelig en fryd for alle dine sanser. 

Når du har brygget en kop kaffe, vil du se, at den er dækket af en blød crema. Denne kaffes blødhed gør den perfekt til enhver form for kaffedrik, som du har lyst til lige nu. 
Oplev de høje standarder og den høje kvalitet af kaffe fra Segafredo Zanetti. Siden 1973 har denne Bologna-baserede producent skabt blandinger, der er blevet nydt over hele verden. Deres opmærksomhed på alle detaljer fra start til slut kan mærkes i hver enkelt kop kaffe, der serveres.

Køb din pose med 1000 g kaffebønner i dag hos Kaffekapslen, og nyd Selezione Arabica-blandingen. Vi anbefaler, at du maler bønnerne lige inden brygning for at opleve hver enkelt aroma og smagsnote på den bedst mulige måde.

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Segafredo

Smagsnoter

Chokolade, Blomster

Egenskab

Arabica

Styrke

Medium (6/10)

Bedst før

30.09.2025

Segafredo Selezione Arabica

1000 g. Kaffebønner

(1)

Anmeldelser (1)

Meget kraftig kaffe med en del bitterhed, som overdøver de sarte noter efter min smagssans. I modsætning til mange andre kaffetyper, kommer der meget ringe duft fra denne kaffe både før under og efter tilberedning. Men det er jo altid en smagssag. Læs mere