Beskrivelse

Oplev Segafredos prisvindende kaffeblanding.

Denne Selezione Crema-kaffe er ideel til espresso og lungo kaffe. Alle slags kaffeelskere vil kunne nyde den, uanset hvordan de foretrækker at nyde deres kaffe. Når kaffen brygges, afgiver den vanilje-, mokka-, frugt- og nøddeagtige aromaer. Smagen er af chokolade og lakrids. Med de komplekse lag, der overtager sanserne, er det ikke underligt, at denne kaffe har vundet en pris.

Bønnerne i blandingen kommer fra Brasilien, Costa Rica og Elfenbenskysten. Ud over den perfekte ristning har denne blanding et middelhøjt koffeinindhold. Det betyder, at den er ideel på alle tidspunkter af dagen, og du behøver ikke at bekymre dig om at indtage for meget koffein - især hvis du er den type, der drikker mange kopper i løbet af dagen. 

Segafredo Zanetti har arbejdet med kaffe i årtier. Deres involvering i hvert eneste trin i processen sikrer, at resultatet er af højeste kvalitet. Netop denne kvalitet har ikke ændret sig siden starten i 1973.

Få din pose med 1000 g kaffebønder fra Selezione Crema i dag. Vi anbefaler, at du maler bønnerne lige inden brygning, så du kun får det bedste resultat.

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Segafredo

Smagsnoter

Chokolade

Egenskab

Arabica/Robusta

Bedst før

28.11.2025

Segafredo Selezione Crema

1000 g. Kaffebønner

(5)

Anmeldelser (5)

Ok men ikke særlig kraftig og med en lille syret eftersmag. Læs mere
God kaffe Læs mere
Giver en meget fin americano med blød og rund smag. Læs mere
Næst efter Segafredo Espresso Casa, kommer denne kaffe. Kaffen er ikke så stærk, men super cremet og lækker.
Perfekt til dem der ikke kan lide for meget bitterhed i kaffe. Vores Jura maskine laver en super kop kaffe med denne bønne.
Læs mere
Rigtig god bønne. Lækker blød Crema og god rund smag til både latte og americano.
Bønnerne passede perfekt til vores Sage espressomaskine og krævede meget lidt justering før den sad lige i skabet. En af vores favoritter.
Læs mere