• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Kaffekapslen Startpakke

4 kg bønner + afkalkning

På lager

310,00 kr. Normalpris 345,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 4000
Mærke Kaffekapslen

Dette tilbud indeholder:

1 x
Classic - Hverdagskaffe
Classic - Hverdagskaffe 1000 g. kaffebønner
(99)
1 x
Crema - Hverdagskaffe
Crema - Hverdagskaffe 1000 g. kaffebønner
(146)
1 x
Espresso - Hverdagskaffe
Espresso - Hverdagskaffe 1000 g. kaffebønner
(96)
1 x
Espresso Intenso - Hverdagskaffe
Espresso Intenso - Hverdagskaffe 1000 g. kaffebønner
(117)
1 x
Afkalkning flydende Kaffekapslen
Afkalkning flydende Kaffekapslen 2 doseringer til espressomaskiner
(7)

Produktbeskrivelse af Kaffekapslen Startpakke

Hvis du foretrækker at male dine kaffebønner selv og tilpasse kaffen præcis til din smag, så er denne startpakke præcis det, du leder efter. KaffeKapslen præsenterer stolt vores egen række af kaffebønner.

Vores kaffebønner kan benyttes til filterkaffe, stempelkander og espressomaskiner og er naturligvis altid bedst friskmalet. Mal kaffebønnerne til du har opnået den ønskede malingsgrad og start dernæst med brygningen af din favoritdrik.

Alle vores kaffebønner er et blend af Arabica- og Robustabønner og kan nydes sort eller som base i diverse kaffedrikke. Classic-kaffebønnerne egner sig i særdeleshed til din morgenkaffe, mens de mellemristede Crema-kaffebønner er ideel til en Caffe Latte eller Cafe Au Lait. Vores Espresso og Espresso Intenso-kaffebønner vil udgøre en perfekt base for at lave en Cappuccino, Flat White eller din foretrukne kaffedrik.

Med denne startpakke får du muligheden for at udforske vores eget udvalg af kaffebønner og smage dig frem til din favorit, mens du samtidig udvikler dine baristaevner.

Denne startpakke indeholder poser á 1 kg. af hver variant, hvilket giver dig rig mulighed for at udforske smagsuniverset på egen hånd eller med venner og familie.

Husk, at det er vigtigt at afkalke din kaffemaskine – uanset om du bruger bønnerne i en filtermaskine, en espressomaskine eller noget helt tredje. Derfor får du en gratis pakke afkalkning med i dette pakketilbud.