Dette bundle indeholder

Beskrivelse

Alle din favoritdrikke og mærker på under 1 minut.

Med Tassimo Style er det let som en leg, at få din morgenkaffe, kakao eller te brygget på blot et øjeblik. Med den særlige Tassimo IntelliBrew teknologi, bliver din favoritdrik nemlig brygget til perfektion hver gang. IntelliBrew aflæser en stregkode på den indsatte kapsel, og ved præcis, hvilke mængder, temperaturer og tryk der skal til for at give dig den helt perfekte kop. Det eneste du skal gøre, er at trykke på knappen, så gør den resten.

Tassimo Style er en kompakt maskine, som derfor passer på alle køkkenborde og hjemmekontorer – store som små. Men den lille størrelse betyder ikke at der er gået på kompromis med funktionaliteten, som er præcis den samme som i alle andre Tassimomaskiner.

Udvalget til Tassimo er fyldt med velkendte favoritter. Der både tidløse klassikere, nyklassikere og et væld af spændende fremtidige favoritter at gå på opdagelse i. Om du foretrækker sort kaffe, kaffe med mælk, kakao eller te, går du aldrig forgæves med Tassimo.

Med dette tilbud modtager du to af KaffeKapslens kunders helt store favoritter. Så er du klar til at tage maskinen i brug med det samme.

Specifikationer

Stk.

1

Kapselsystem

Tassimo

Tassimo Style

+2 pakker kapsler

Normalpris 443,00 kr. Fra 319,00 kr.