Beskrivelse

Med Supremo får du et Espresso blend fra italienske Gimoka. Det betyder dog ikke, at bønnerne kun kan bruges til Espresso, men afspejler i stedet den ristningsteknik bønnerne har gennemgået.

For italiensk kaffe er som regel centreret omkring Espresso, hvor bønnerne ristes lidt længere og ved højere temperaturer end andre kaffetyper, som resulterer i en kaffe med et let brændt præg og mørkere toner, hvor de naturlige olier fra bønnerne i højere grad er kommet til syne.

I dette blend får du en kaffe skabt på disse ristetraditioner, hvilket har resulteret i en kaffe der ligger i den højere ende af skalaen rent styrkemæssigt for hvad man typisk ser for en mellemristet variant. Smagsnoterner er mandel, chokolade og karamel, og kroppen er blød og cremet.

Med de malede bønner får du en kaffe som ikke alene er egnet til Espresso, men som også med fordel kan benyttes til filterkaffe, stempelkaffe eller som pour over.

For det bedste resultat anbefaler vi, at du først maler bønnerne kort forinden du skal bruge den.

Gimoka er en italiensk kaffeproducent som kan spore sine aner tilbage til begyndelsen af 1980erne, hvor virksomheden i dag fra dets base i Andalo Valtellino, Lombardiet, er blandt italiens førende kafferistere med eksport til over 50 lande.

Ingredienser

Ristede kaffebønner

Specifikationer

Mængde (g.)

1000

Mærke

Gimoka

Smag

Kakao, Krydderier

Styrke

Stærk (7/10)

Bedst før

28.12.2025

Gimoka Supremo

1000 g. kaffebønner

(11)

Anmeldelser (11)

Dejlig kaffe. God både til espresso og almindelig Læs mere
Den kaffe vi køber, smager rigtig dejligt, den kan laves stærk uden den bliver bitter, hvilket jeg godt kan lide. Desuden er den billig ift. den gode kvalitet. Læs mere
Super hverdagskaffe. Her er der virkelig value for money ⚡️ Læs mere
Godt Læs mere
Rigtig god kaffe til en billig pris. Læs mere
En god kop kaffe, som varmt kan anbefales. Læs mere
En god kaffe til prisen Læs mere
Super fint og rigtig billigt. Læs mere
En rigtig god kaffe til hverdagsbrug den har lidt mere power end feks alm merrild lige noget for mig at den så samtidig er billig er jo bare skønt Læs mere
Nydelig kaffe specielt for denne pris ! Læs mere
Helt utrolig der kan produceres så god kaffe til den pris. Jeg bruger bønnerne i min kaffemaskine og får en dejlig (og billig...)kop kaffe hver dag! Læs mere

Lignende kategorier