• Fragt kun 29,- Fri fragt over 399,-
  • PrisGaranti - Altid fair priser!
  • Vi pakker og sender hver dag!

Gimoka Supremo

1000 g. kaffebønner

På lager
Nu: 70,00 kr.

Produktspecifikationer

Antal kapsler 1000
Mærke Gimoka
Smag Kakao, Krydderier, Mild syrlighed, Sødme
Egenskab 1000 gram
Styrke Stærk (7/10)
Bedst før 21.03.2024

Produktbeskrivelse af Gimoka Supremo

Med Supremo får du et Espresso blend fra italienske Gimoka. Det betyder dog ikke, at bønnerne kun kan bruges til Espresso, men afspejler i stedet den ristningsteknik bønnerne har gennemgået.

For italiensk kaffe er som regel centreret omkring Espresso, hvor bønnerne ristes lidt længere og ved højere temperaturer end andre kaffetyper, som resulterer i en kaffe med et let brændt præg og mørkere toner, hvor de naturlige olier fra bønnerne i højere grad er kommet til syne.

I dette blend får du en kaffe skabt på disse ristetraditioner, hvilket har resulteret i en kaffe der ligger i den højere ende af skalaen rent styrkemæssigt for hvad man typisk ser for en mellemristet variant. Smagsnoterner er mandel, chokolade og karamel, og kroppen er blød og cremet.

Med de malede bønner får du en kaffe som ikke alene er egnet til Espresso, men som også med fordel kan benyttes til filterkaffe, stempelkaffe eller som pour over.

For det bedste resultat anbefaler vi, at du først maler bønnerne kort forinden du skal bruge den.

Gimoka er en italiensk kaffeproducent som kan spore sine aner tilbage til begyndelsen af 1980erne, hvor virksomheden i dag fra dets base i Andalo Valtellino, Lombardiet, er blandt italiens førende kafferistere med eksport til over 50 lande.

Gimoka Supremo
Din bedømmelse
Skal indeholde mindst 20 tegn 20