Yogi Te

20 produkter

  1. Mest solgte
  2. Billigste først

Yogi tes fortid

Yogi tes rødder stammer fra den 3000 år gamle lære om balance mellem krop, sjæl og sind. Det var i 1960 at indianernes yoga og Ayurvedas traditioner blev introduceret for den vestlige verden. Yogi Bhajan spillede en afgørende rolle i introduktionen af denne praksis og serverede hans helt egen aromatiske krydder-te. Yogi te-blandingen bestod oprindeligt af kanel, kardemomme, ingefær, nelliker og sort peber. Den blev første gang solgt i Europa i 1970’erne, men fra 1987 blev den solgt under det officielle navn: Yogi Te.

Yogi te passer på

Yogi te har brugt økologiske landbrugsmetoder siden 1980’erne, før dette endnu var en anerkendt metode. Dette giver således kun mening på grund af den livsstil og det forhold Yogi te har til miljøet. Al Yogi te er mærket med EU’s økologiske mærke såvel som med andre nationale kontrolorganers.

I Yogi teens produktionsproces bliver elektriciteten hentet fra vedvarende energi. Og for at mindske deres aftryk på miljøet, bliver al te transporteret til fra fabrikkerne til varehusene med tog. Yogi tes kontorer i Hamborg er blevet tildelt ’Green Building’ certificeringen af Europa-Kommissionen efter de blev konverteret til en energieffektiv bygning 2012. 

Yogi te gør godt

Yogi te er involveret i nogle velgørenhedsprojekter, som fokuserer på børn og natur. Deres Kumari- og Nevandaprojekter hjælper med at give forældreløse børn en bedre barndom og fokuserer på at hjælpe dem til at blive uafhængige med husly, kærlighed, sundhed og uddannelse.

Et andet projekt som fokuserer på børn, er deres Medadumbara initiativ, som fokuserer på undervisning af fattige landmandsfamiliers børn i Sri Lanka.

I Madagaskar støtter Yogi te en non-profit organisation, kaldet Naturfund, som køber og genplanter skove for at beskytte arter, som mister deres hjem i skovrydninger.