Beskrivelse

Det hele startede i et lille køkken i San Fransisco, hvor de første thesorter blev produceret og testet. Siden dengang er virksomheden David Rio og kendskabet til deres skønne produkter kun vokset.

Men én ting har fulgt David Rio siden starten, og det er Tiger Spice Chai, som siden starten har været virksomhedens signatur-the.

Denne krydrede the får bl.a. sin smag fra friskmalet kardemomme, nelliker, kanel og ingefær – som alt sammen er udvalgt fra de bedste producenter, og lavet med stort fokus på natur og miljø. Således indgår David Rios Tiger Spice Chai i virksomhedens Endangered Species-sortiment, som sikrer at dele af overskuddet dedikeres til IFAW, som sikrer dyrevelfærd.

I denne variant får du hele 1,8 kg., så du ikke løber tør foreløbig og har rigeligt til at byde på en kop, hvis du får gæster.

Ingredienser

Rørsukker, kokosolie, honning, maltodextrin, pulver af sort te (4%), maltodextrin fra tapioka, naturlige aromaer, MÆLKEPROTEIN, stødt kanel, krydderier, salt.

Specifikationer

Mængde (g.)

1814

Mærke

David Rio

Smag

Sort te

Egenskab

Laktosefri

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

15.03.2025

Næringsindhold

Energi, kcal

99

Protein (g)

3,8

Fedt (g)

2,6

- heraf mættede fedtsyrer (g)

2,3

Kulhydrater (g)

16

- heraf sukkerarter (g)

14

David Rio Tiger Spice Chai

1.814 g. chai te

(4)

Anmeldelser (4)

Købte chai hos Kaffekapslen. Det var let at bestille via hjemmesiden, og leveringen kom i løbet af 2 dag. Super god service og hurtig levering Læs mere
Altid perfekt handel med kaffekapslen og dette produkt Tiger Spice chai er mit absolutte favorit og en dejlig stor en til en fornuftig pris :-) Læs mere
Min glæde blev hurtigt indfriet, for mine varer kom hurigt - faktisk allerede dagen efter.
Det er som altid en fornøjelse at handle hos jer
Læs mere
Super god service og hurtig levering Læs mere

Lignende kategorier