Beskrivelse

Nyd den specielle smag af en Dolce Vita Tiramisu-kaffe med disse kapsler til Dolce Gusto-maskiner.

Lav din egen specialkaffe baseret på alles foretrukne italienske dessert. Bønnerne i Dolce Gusto Tiramisu kapsler er mellemristede for en afbalanceret smag. Tiramisu-kaffen har en rig og sød smag med udsøgte noter af rom. Kapslen indeholder også mælkepulver, så du kan lave en Tiramisu-drik med kun én kapsel.

Du kan nyde caféoplevelsen derhjemme med disse højkvalitetskapsler, uden en barista!

Dolce Vita Tiramisu er ideel til middagsselskaber – forkæl dine gæster med en unik kaffeoplevelse. Alle vil nyde at prøve den populære dessert i form af en varm drik! Snup blot en kop, start maskinen, og din Tiramisu-kaffe er klar på et minut – tid til at nyde din varme og hyggelige kaffe.

Dolce Gusto Tiramisu kapsler er velegnede til brug i alle Nescafe Dolce Gusto-maskiner. Vi anbefaler at bruge 3-4 streger på din Dolce Gusto maskine.

Dette produkt indeholder kaffe og sukker.

Indeholder mælk/mælkepulver.

Dette produkt har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®.

Ingredienser

Sukker, glukosesirup, MÆLKEPULVER, raffinerede kokosfedt, opløselig kaffe, kakaopulver, MÆLKEPROTEINER, smag, stabilisator (E340), emulgator (E471), anti-agglomerende (E341).

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Dolce Vita

Kapselsystem

Dolce Gusto

Egenskab

Kaffe med smag

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

30.11.2026

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

423,7

Protein (g)

7,5

Fedt (g)

9,9

- heraf mættede fedtsyrer (g)

8,8

Kulhydrater (g)

76,3

- heraf sukkerarter (g)

62,3

Tiramisu - Dolce Vita

16 kapsler til Dolce Gusto

(10)

Anmeldelser (10)

Rigtig sød!
Fik en enkelt i pakkekalenderen, og blev simpelthen nødt til at få flere! Den er nu en fast ting, der skal i min indkøbskurv hver gang jeg bestiller nyt.
Læs mere
Jeg drikker ikke kaffe, men nyder gerne en varm drik. Det blev til Tiramisu - Dolce Vita. Den smager ikke meget af Tiramisu, men smager godt. Jeg laver dobbelt portion 4 streger + 3 streger. Læs mere
Mangler både romsmag og styrkeindikator. Smager sådan set okay, men det er ikke en tiramisu. Læs mere
Den smager ikke af ret meget Læs mere
Hvinende sød og med kun et hint af tiramisu. Jeg kan slet ikke finde romsmagen, og med 4 streger er den ekstremt vandet, så næste forsøg bliver med kun 3. Lige nu kan jeg dog ikke få mig til at udsætte mig selv for mere i dag ... Læs mere
Très bon goût ! Læs mere
Jeg er vild med den her kaffe, og smagen af Tiramisu. Hvem er ikke vild med desserter, og så i et krus. Læs mere
Alt for søt for min smak.
Hadde også vært greit å vite hvor mange streker man skal sette maskinen opp til, for det er ikke lett å vite hva en alminnerlig kopp betyr.
Læs mere
Heerlijk! Aanbevolen Læs mere
Har ikke rigtig noget med kaffe at gøre, snager ikke af kaffe, men kun Tiramisu meget sød, og en meget lille kop hvis det skal smage af noget Læs mere