Beskrivelse

Dolce Vita er en italiensk producent som har lavet en serie varme drikke til Dolce Gusto® i forskellige smagsvarianter, som f.eks denne lækre Vanillio. Dolce Vita seriens drikke er skabt i café stil, og egner sig godt, hvis man gerne vil spare på, eller helt undgå koffein.

Disse drikker egner sig derfor også godt som en cafédrik for de yngste, som måske ikke er klar til en fuld kaffe endnu.

Her har Dolce Vita Vanillio skabt en varm drink der i sin form og karakter er beslægtet med en Cappuccino, men som kun indeholder en meget begrænset mængde kaffe. Smagen er derfor som en cremet og skummet Cappuccino, som er blevet suppleret op med noter af vanilje

Her får du med andre ord en varm drik som giver en Cappuccino oplevelse, men uden at man behøver bekymre sig om at få for meget koffein. Men ikke desto mindre en drik, hvor der er blevet skelet til italiens lange og stolte kaffetradition, med henblik på at skabe en kop der i sin form og karakter er i stil minder om en Cappuccino.

Vi leverer denne lækre Dolce Vita Vanillio i en pose med 16 kapsler, som brygger den nemt og hurtigt i din Dolce Gusto® maskine. Vi anbefaler at bruge 3-4 streger på din Dolce Gusto maskine. 

Dette produkt indeholder kaffe og sukker.

Indeholder mælk/mælkepulver.

Dette produkt har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®.

Ingredienser

Sukker, SKUMMETMÆLKSPULVER, glukosesirup, fuldt hydrogenerede vegatabilske fedtstoffer (kokosnød), instant kaffe (49%), fedtfattig kakaopulver (3%), stabilisatorer (E340, E452), MÆLKEPROTEINER, salt, LAKTOSE (MÆLK) anti-agglomerende (E341), aroma, emulgator (E471)

Specifikationer

Antal kapsler

16

Antal kopper

16

Mærke

Dolce Vita

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smagsnoter

Vanilje

Egenskab

Kaffe med smag

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

31.01.2026

Næringsindhold per 100 g.

Energi, kcal

413

Protein (g)

7,7

Fedt (g)

11

- heraf mættede fedtsyrer (g)

11

Kulhydrater (g)

74

- heraf sukkerarter (g)

72

Vanilje - Dolce Vita

16 kapsler til Dolce Gusto

(4)

Anmeldelser (4)

Smager helt åndssvagt godt. Smager af kakao, kaffe og vanilje - jeg er afhængig. Læs mere
Lækker kaffe Læs mere
Jeg er ikke begejstret. Læs mere
Mild og dejlig vaniljesmag. Laver man for store kopper bliver den dog for vandet, så bedst egnet til mindre kopper. Læs mere