Beskrivelse

Den luksuriøse, lækre og silkeagtige chokolade, som du kender og elsker, fås nu i form af varm chokolade.

Så snart du indstiller din maskine til at tilberede denne drik, kan du dufte den søde, lækre Galaxy-chokolade, der bliver hældt i dit krus. Og det har aldrig været nemmere at tilberede end med din Dolce Gusto-maskine.

Sæt kapslen i, indstil vandmængden, og bryg den varmt. Du får en behagelig kop varm chokolade i løbet af et minut og uden besværet med at tilberede mælken og tilsætte den rette mængde chokolade. Alt er inkluderet i en enkelt kapsel.

Denne chokoladedrik er perfekt til alle. Den er ikke overdrevent sød, men den chokoladeagtige godhed er til stede og genkendelig med det samme.

Hvis du har ledt efter en måde at nyde din yndlingschokolade på i en anden form, så behøver du ikke lede længere. Få din æske med 8 Galaxy-kapsler til varm chokolade, der er kompatible med din Dolce Gusto-maskine, nu.

Disse kapsler har ingen tilknytning til og er ikke produceret eller godkendt af Nestlé®

Ingredienser

Sukker, vallepermeat (MÆLK), fedtreduceret kakaopulver (12%), kokosolie, glukosesirup, laktose (MÆLK), MÆLK chokolade (3. 0%) (sukker, smør, skummetmælkspulver, kakaomasse, laktose og protein fra valle (mælk), palmefedt, vallepulver (mælk), mælkefedt, emulgator (SOYA lecithin), vaniljeekstrakt), skummetmælkspulver, aromaer, Antiklumpningsmiddel (E551), naturligt karamelliseret sukker, stabilisatorer (E412, E466, E340ii, E339ii, E452i), havsalt, kaliumklorid, mælkeproteiner, magnesiumsulfat, emulgator (E471), sødestof (E955)

Specifikationer

Antal kapsler

8

Antal kopper

8

Mærke

Galaxy

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smag

Chokolade

Kopstørrelse

Almindelig kop

Bedst før

30.05.2025

Næringsindhold

Energi, kcal

414

Protein (g)

5,3

Fedt (g)

11

- heraf mættede fedtsyrer (g)

9,1

Kulhydrater (g)

71

- heraf sukkerarter (g)

63

Varm Chokolade - Galaxy

8 kapsler til dolce gusto

(3)

Anmeldelser (3)

Af en chokoladedrik at være synes jeg at den var en anelse for tynd/vandet i det, og slet ikke særlig cremet. Den kan drikkes og smager okay nok, men efter min mening er det ikke den der er favoritten. Læs mere
Af de varme chokolader (læs: ikke kakao), er dette blandt mine favoritter. Den smager tilpas mørk, har en god skum, og er ikke for tynd. Kan varmt anbefales. Læs mere
De beste warme chocolademelk in cupvorm! Deze komt zeker vaker in mijn winkelwagentje. Læs mere