Beskrivelse

Vi ved alle, hvor populær chokolademokkaen er. Starbucks® tager det et lækkert skridt videre med deres hvide chokolademokka: en dejlig kombination af kaffe og hvid chokolade, der giver dig en endnu sødere oplevelse.

Hvid chokolade er kendt for at være sød og dekadent. Kombineret med kaffe er det et match som skabt i kaffehimlen. Takket være deres mangeårige ekspertise i at fremstille kaffenyheder, indeholder disse kapsler ingredienser af høj kvalitet til en drik i caféstil, der brygges med din Dolce Gusto-maskine.

Du behøver ikke gå ud og finde din nærmeste Starbucks®! Takket være to kapsler og din maskine kan du nyde denne gourmetkaffe på ca. et minut og fra dit eget hjem. Bryg mælkekapslen først, efterfulgt af kaffekapslen, og voilà! En smuk mokka toppet med et silkeblødt skum.

Nyd denne hvide mokka i æsker med 12 kapsler, hvilket giver 6 mokkaer.

Ingredienser

Hvid kapsel: SØDMÆLKSpulver (62,7%), sukker (34,7%), naturlige aromaer, salt SMØROLIE (MÆLK). Brun kapsel: Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal kapsler

12

Antal kopper

6

Mærke

Starbucks

Kapselsystem

Dolce Gusto

Smagsnoter

Chokolade

Kopstørrelse

Almindelig kop

Styrke

Medium (5/10)

Bedst før

31.01.2025

Starbucks® White Mocha

12 kapsler til Nescafé Dolce Gusto

(3)

Anmeldelser (3)

Super lækker, behøver ikke at tilføje sukker fordi den er tilpas sød.
Dog rimelig dyrt for kun 8 kopper kaffe.
Læs mere
Min absolutte yndlings! Læs mere
God, men meeget mild hvid chokolade smag. Som en der elsker hvid ckokolade, er der slet ikke nok power på smagen. Læs mere