Beskrivelse

Nyd Norges mest populære kaffe, som siden 1938 har været manges fortrukne morgenkaffe. Kaffeblendet i Frieles Frokostkaffe (Morgenmadskaffe på norsk) er den ideelle hverdagskaffe, som de fleste vil nyde at drikke igen og igen.

En harmonisk blanding af mediumristede kaffebønner fra forskellige regioner i Brasilien skaber Frieles unikkes smagsprofil.

Friele Frokostkaffe er et nøje udvalgt kaffeblend, der passer til alle anledninger. Kaffens aromatiske og velbalanceret krop, tilsat en fin syrlighed, udmønter sig i en kaffe, der passer til det meste. Med sin runde, fyldige og vedvarende eftersmag, glemmer du nok næppe Friele Frokostkaffe igen.

Friele-puderne i denne variant er dobbelt så store som alminindelige Senseo-puder for at give dig en stor kop kaffe med 200 ml., der virkelig smager af noget. Derfor skal du benytte dig af indsatsen til større puder, hvilket også bruges når man brygger 2 kopper ad gangen. Tryk på 2 kop-knappen eller knappen for stor kop – og nyd din kaffe få sekunder efter.

Ingredienser

Ristet og formalet kaffe

Specifikationer

Antal puder

20

Antal kopper

20

Mærke

Friele

Kapselsystem

Senseo

Kopstørrelse

Stor kop

Styrke

Mild (4/10)

Bedst før

02.02.2025

Friele (stor kop)

20 puder til Senseo

(5)

Anmeldelser (5)

God men ikke ligemin smag Læs mere
En rigtig god kaffe, som jeg er blevet glad for, efter at ha prøvet mange andre varianter, så 5 * .... Læs mere
Jeg syntes det er en kop kaffe som er for tynd, så desværre ikke efter min smag, det er sjældent jeg smider noget ud, men denne her røg altså desværre i skraldespanden... Læs mere
God rund kaffe der ikke er for kraftig i smagen. Læs mere
Det er en god kaffe.
Kunne godt bruge en som var lidt mere cremet i smagen.
Læs mere

Lignende kategorier