Café René – Kvalitetsbevidst producent af kompatible kapsler
3. sep. 2018

Café René – Kvalitetsbevidst producent af kompatible kapsler

Café René er en polsk virksomhed, som fokuserer på at udvikle en bred vifte af produkter til diverse kapsel og pudemaskiner. Café René har eksisteret siden 1991 og laver produkter af høj kvalitet til lavere priser end sine konkurrenter.

Hvem er Café René?

Café René blev stiftet i den polske by Piła i 1991. Efter murens fald overtog Café René en kaffefabrik tæt ved den tyske grænse, som siden er blevet moderniseret og ikke længere blot indeholder produktion, men også stort laboratorie, udviklingscenter og andre forskningsfaciliteter. Café Renés udvikling er sket igennem tæt samarbejde med EU, som de har modtaget flere stipendier og tilskud fra, for deres arbejde med udvikling af virksomheden, nærmiljø og landbrug.

Hvad kan Café René?

Café René står for høj kvalitet til lav pris. Den lave pris kan de tilbyde fordi prisen på arbejdskraft er lavere i Polen, samtidig med at de hele tiden arbejder med at forbedre alle produktionsled. Café René er f.eks. begyndt at importere grønne kaffebønner, som de selv rister og efterbehandler, for selv at kunne garantere for høj kvalitet. Derudover dyrker de en stor del af deres råvarer i nærområderne. Café René laver et væld af kompatible kapsler. Dvs. ”kopikapsler” til diverse systemer som er billigere end de originale. Det gør at du kan spare penge, uden at du behøver at bekymre dig for kvaliteten.

Hvem skal vælge Café René?

Du skal vælge Café René, hvis du er træt af at betale for meget. Originale kapsler og kaffepuder er ofte dyre, og når Café René kan lave dem af samme kvalitet, er der mange penge at spare. Med Café René kan du finde et stort udvalg af skønne drikke, som passer til hele familien.

Kan jeg bruge Café René?

Du kan finde et stort udvalg billige kapsler fra Café René til Nespresso. Café René producerer ikke kun flere forskellige velsmagende kaffevarianter, men også tekapsler til Nespresso. Derved kan du få tekapsler af høj kvalitet, som du lynhurtigt kan fremstille på din Nespressomaskine.

Hvis du ønsker billigere alternativer til din Dolce Gusto maskine, har vi samlet et stort udvalg af forskellige varianter Café René til Dolce Gusto. Udvalget indeholder diverse kaffespecialiteter, kaffevarianter, kakao og te som alle er af høj kvalitet, men til lavere priser end de originale varianter.

Med Café René til Senseo er der mange penge at spare. Prisen er meget lavere end på originale Senseopuder, men kvaliteten er stadig helt i top. Du kan endda spare endnu flere penge, ved at købe større mængder.

 

Besøg Café René