Café René – Kvalitetsbevidst producent af kompatible kapsler
3. sep. 2018

Café René – Kvalitetsbevidst producent af kompatible kapsler

Café René er en polsk virksomhed, som fokuserer på at udvikle en bred vifte af produkter, til diverse kapsel og pudemaskiner. De giver forbrugeren kvalitetsprodukter til en lavere pris end de er vant til.

Café Renés historie

Café René blev stiftet i 1991 i byen Piła, i Polen ikke langt fra den tyske grænse. Efter murens fald overtog de en kaffefabrik, som de siden har moderniseret og udviklet til ikke bare at producere, men som også indeholder et stort laboratorie og udviklingscenter. Café René arbejder tæt sammen med EU og har herigennem modtaget flere stipendier og tilskud til udvikling af virksomhed, nærmiljø og landbruget i området. I dag er virksomheden overdraget til 2. generation og leverer kaffe til hele verden.

Café René står for høj kvalitet, som de kan kæde sammen med en lavere pris. Det kan de fordi prisen på arbejdskraft er lavere i Polen og fordi de hele tiden arbejder på at forbedre sine produktioner – bl.a. er de begyndt selv at importere grønne kaffebønner, som de selv rister og efterbehandler for at sikre den bedste kvalitet.

Produkter

Café René til Nespresso – Til Nespressomaskiner leverer Café René et helt unikt og mangfoldigt udvalg af produkter. Ikke bare kan du få en stor variation af kaffevarianter, som end ikke Nespresso® selv kan udfordre - men der findes også flere thevarianter, så folk uden hang til kaffe kan få alternativer.

Café René til Dolce Gusto – Til Dolce Gusto har Café René udmærket sig ved at lave prisbevidste alternativer til de kendte varianter som Nescafé tilbyder til Dolce-Gusto-maskiner. Du kan derfor spare penge, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Café René til Senseo – Café René tilbyder flere forskellige varianter af kaffepuder til Senseo-maskiner, så det er muligt at brygge lige den kop kaffe man ønsker, uden at skulle købe større mængder af Senseos egne produkter, som typisk er dyrere en Café Renés.

Læs mere om Café René på www.caferene.pl